Janne Katajaa grillataan elokuun lopussa

08.08.2013 14:11 -

Hyvinkäällä järjestetään Suomen ensimmäinen Amerikan mallin mukainen roast-ilta.

Roastissa on kyse stand up -komiikan alalajista, jossa valitulle kohteelle naljaillaan huumorin keinoin. Vaikka heitot ovat varsin piikikkäitä, tarkoituksena ei ole loukata kohdetta vaan osoittaa kunnioitusta.

Toistaiseksi Suomessa on järjestetty muutamia roast-esityksiä, joissa kohteena on ollut lähinnä yrityksiä tai urheilujoukkueita ja roastaajat ovat olleet koomikoita.

Roast-perinteen kotimaassa Yhdysvalloissa tapana on kuitenkin grillata organisaation sijaan yhtä henkilöä ja grillaamisesta vastaa koomikoiden lisäksi myös muita julkkiksia. Tämän kuun lopussa järjestetään Suomen ensimmäinen roast edellä mainitun reseptin mukaan.

Hyvinkäällä 29. elokuuta järjestettävässä esityksessä kuumotuksen kohteena on juontaja Janne Kataja. Roastaajina toimivat Esko Eerikäinen, Renne Korppila, Jethro Rostedt ja Jorma "Remontti-Reiska" Piisinen sekä joukko koomikoita Ali Jahangirin johdolla.

Ennen roastia Janne Katajan pitävät kiireisenä esiintymiset Törnävän kesäteatterissa. Hän näyttelee farssissa Älä pukeudu päivälliselle (ks. kuva).

Kilpailut

Uusimmat