Aamuklubi uudisti horoskoopit - katso uusi tähtimerkkisi!

06.09.2013 11:46 - Antti Granlund

Iskelmän Aamuklubin tähtientulkitsija Anna-Mari on laittanut horoskoopit uuteen uskoon. Suomalaisugrilaisiin horoskooppimerkkeihin kuuluvat muun muassa ahma, paarma, kiljuhanhi ja joutsen.

Tässä Anna-Marin horoskoopit syyskuulle 1.- 30.9.2013.

Ahma (tammikuu)

Kukaan ei iloitse bikinikauden päättymisestä kuten Ahma! Tämä tähtimerkki on luonnostaan tanakkarakenteinen, vaikka viettääkin lähes kaiken valveillaoloaikansa zumbassa, spinningissä ja kiiveten vuorenrinnettä kymmenen kilon punnukset nilkoissa. Tänä anorektisten kauneusideaalien aikana Ahman naiselliset kurvit aiheuttavat hänelle jatkuvaa mielipahaa, ja Ahma piiloutuukin mielellään inkaponchoihin ja sadeviittoihin. Liika kuntoilu kuitenkin kostautuu syyskuussa. Eräällä lenkkireissulla valtava oluthimo nappaa Ahman otteeseensa. Hän karkaa ensimmäiseen näkemäänsä baariin, joka sattuu olemaan hurjan moottoripyöräjengin kantakapakka. Ahma tulee kokemaan hämmästyttäviä, ehkä jopa traumatisoivia asioita. Tämä tapahtuu syyskuun toisena viikonloppuna.

 

Norppa (helmikuu)

Pienet sievät korvasi kuulevat häiritseviä ääniä kotilampesi avarilta rannoilta. Uudet naapurisi Raipe ja Pena siellä viettävät tupaantuliaisia. Tulet olemaan heidän kanssaan paljon tekemisissä lähiaikoina, sillä nämä tupaantuliaiset ovat sellaiset, joista vieraat ja viina eivät lopu ensimmäisenkään viikon jälkeen. Rakastat kotijärvesi rauhaa ja uhkailet heitä jopa poliisilla, mutta joudutkin hankalan tyypin maineeseen taloyhtiössä. Kohta sinua ei kutsuta enää minnekään eikä sinua tervehditä postilaatikolla. Oma moka kun menit kaupungin vuokrataloon.

 

Poro (maaliskuu)

Vapaan laiduntamisen aika on lopullisesti ohi, ja Siriuksen voimakas säteily saa Poron taas kaipaamaan omistajan merkkiä kylkeensä. Tämä puolivilli tähtimerkki tuntee tasaisin väliajoin voimakasta tarvetta alistua, tämä saattaa syyskuussa johtaa hänet ns. win-lose-tilanteeseen. Yritä pitää suuret lempeät silmäsi auki, tai löydät itsesi päärynä suussa patteriin köytettynä. Muista, että määräilynhalua löytyy muistakin kuin upseereista ja ministereistä.

 

Majava (huhtikuu)

Majavalle syyskuusta muodostuu hänen tämänastisen elämänsä paras jakso. Parisuhteessa olevat Majavat viettävät poikkeuksellisen sopusointuista aikaa rakkaansa kanssa, kynttiläillallisia ja varpaiden hierontaa eteerisillä öljyillä ällöttävyyteen saakka. Voi olla, että soitetaan jopa Ravelin Boleroa. Työpaikalla Majava saa luottamuksellisen tehtävän, joka on vauvahelppo mutta tuo mukanaan superbonukset. Hiukset tuuhentuvat, iho kirkastuu ja hengitys tuoksuu jasmiinille, vaikka unohtaisi säännöllisen hammaslangan käytön. Vihamiehesi saavat vyöruusun.


Kiljuhanhi (toukokuu)

Kiljuhanhi on ladannut valoisan ja lämpimän kesän aikana akkunsa täyteen energiaa ja rakkautta. Hyvä niin, sillä syyskuussa edessä on melkoisia vastoinkäymisiä. Kesän röpöttelyreissujen jälkeen pankkitilin saldo huutaa punaista, auto reistailee ja kallis takki repeää. Eikä tässä vielä kaikki. Asunnossa alkaa tuntua outo haju. Oudon hajun syytä selvitellessä tulee ilmi, että naapurisi eivät olekaan sitä, mitä olet kuvitellut heidän olevan. Onko syytä epäillä mielenterveyttä vai yrittääkö kohtalo sanoa sinulle jotain?

 

Lehtokurppa (kesäkuu)

Lehtokurppa on eläinradan henkinen republikaani. Kukaa ei saa samanlaisia kicksejä kuppikakkujen koristelusta, miesten paitojen silittämisestä tai ruuvien järjestelystä omiin pikku rasioihinsa kuin Lehtokurppa. Oletko huonosti palkatussa duunissa mitättömässä toimistossa? Tai peräti koulussa oppilaiden ja varsinkin niiden vanhempien kiusattavana? Älä anna tämän ainoan elämäsi valua hukkaan. Tee muutos ennen kuin on myöhäistä. Olisit nimittäin loistava presidentinpuoliso. Jos eurooppalaiset demokratiat tuntuvat lällärikamalle, Afrikasta ja Aasiasta löytyy myös avoimia heimopäällikön puolison paikkoja.


Paarma (heinäkuu)

Paarma löytää syyskuussa aivan uuden kiinnostuksen kohteen - söpöt eläinvideot. Kuulostaa viattomalta, mutta sitkeän ja itsepintaisen Paarman kohdalla addiktion vaara on aina läsnä. Tämäkin alkaa viattomasti söpöjen kissavideoiden katselusta kahvitunnilla, mutta videot saavat sinut valtaansa nopeasti, ja kohta lintsaatkin jo töistä tanssivien mursujen takia. Kotona piilottelet lukitussa wc:ssä katselemassa hamstereita tunkemassa päätään leivänpaahtimeen. Nyt kysytkin, onko syytä huolestua? Vastaus on: kyllä.

 

Joutsen (elokuu)

Majesteettisen Joutsenen syyskuu alkaa leppoisalla loikoilulla torkkupeiton alla paksu kirja kädessä ja yllätyslahjaksi saatuja belgialaisia tryffeleitä maistellen. Töissä osaat aikatauluttaa itsesi ja lähimmät kolleegasi niin, että ehdit vielä pelaamaan pari erää golfia työajan puitteissa. Jos sellainen kiinnostaa. Löydät tosi edullisesti tosi kalliit uudet farkut, jotka eivät edes kiristä vyötäröltä. Lapsesi haluavat oppia tekemään kotitöitä, joten sinun ei tarvitse syyskuussa kotona tehdä muuta kuin syljeskellä kattoon. Lapsesi pesevät senkin.

 

Peruna-ankeroinen (syyskuu)

Terveytesi heikentyy dramaattisesti, kun kesän notkuvat herkkupöydät ovat taakse jäänyttä elämää, ja ravinnonsaantisi muiden maksamissa juhlabuffeteissa heikkenee viikko viikolta. Kun viimeisinkin rapujuhla läimäyttää ovensa kiinni kylmän nenäsi edestä, huomaat olevasi yksin koko maailmassa, vailla lohduttajaa. Olisiko sittenkin kannattanut viedä edes joskus emännälle kahvipaketti tai isännälle pullo Larsenin konjakkia? Kuihdut lähes olemattomiin, ja alat muistuttaa Suvi Koposta.


Helmipöllö (lokakuu)

Syyskuu on Helmipöllölle Suurten Vaellusten aikaa. Se nauttii saadessaan tuntea ilmaa siipiensä alla ja nähdessään uusia maisemia. Tallinna ja Tukholma ovat Helmipöllölle so last season, ja päivien lyhentyessä syntinen Berliini tai aina jännittävä Gazan kaistale alkavat houkuttaa kummasti. Kunnianhimoisempiakin matkasuunnitelmia kannattaa tehdä, sillä Viking-Lotossa saattaa potkaista iso onni.

 

Karhu (marraskuu)

Siinä jäävät thaimaalaiskomppaniatkin kakkoseksi, kun Mesikämmen lähtee marjaan! Isolla ryskeellä ja äänekkäällä tuhinalla tämä pahanhajuinen metsien kuningas tekee läsnäolonsa tiettäväksi kerätessään vararavintoa talvea varten metsistä, marketeista ja jopa tallinnalaisista satamamarketeista. Siihen tuhinaan kannattaa suhtautua kunnioituksella, peräytyä varovasti ja ilman äkkiliikkeitä. Varsinkin, jos sattuu samalle kalatiskille ja norjanlohi on tarjouksessa. Karhun itsensä kannattaisi muistaa, että elämä on muutakin kuin perustarpeista huolehtimista, ja mennä kumppanin niin vaatiessa vaikka konserttiin tai teatteriin, niin sopu säilyy kotipesässä myöhemminkin.


Pukki (joulukuu)

Syyskuu on pukeille aina siirtymäaikaa. Villi ja vapaa kesäaika on takana, ja jumalaton urakka odottaa edessä. Päästäkseen vauhtiin pukki tarvitsee aina kunnolla kaulimesta. Ilman ulkopuolista apua tämä tähtimerkki jää helposti pyörimään liiterin nurkalle kuin se kuuluisa jäinen puolukka naisen sukuelimessä. Pukki on työteliäs tyyppi, kunhan vauhtiin pääsee, mutta itsekuria hänellä ei ole tippaakaan. Jos saman katon alla ei siis asu sopivaa kaulimenkäyttäjää, hommaa kyttäävä pomo. Tulet vielä kiittelemään itseäsi.

Kilpailut

Uusimmat