Vuoden 2014 horoskoopit - minkälaista tulevaisuutta Anna-Mari sinulle povaa?

07.01.2014 07:13 - Antti Granlund

Iskelmän Aamuklubin tähtientulkitsija Anna-Mari on laittanut horoskoopit uuteen uskoon. Suomalaisugrilaisiin horoskooppimerkkeihin kuuluvat muun muassa majava, joutsen, peruna-ankeroinen ja helmipöllö.

Tässä Anna-Marin horoskoopit vuodelle 2014.

Ahma (tammikuu)

Se riippuu ihan asenteesta: murokulhosi on joko puoliksi tyhjä tai puoliksi täynnä. Niin tai näin, älä syö muroja samalla, kun surffaat facebookissa läppärilläsi. Se tulee kostautumaan.

Norppa (helmikuu)

Seitsemän laihaa vuotta päättyy, ja alkaa kahden lihavan vuoden jakso. Älä hassaa kaikkea ylimääräistä viiniin, lauluun ja kenkiin, vaan pistä jotain talteen pahan päivän varalle. Varo tummia miehiä.

Poro (maaliskuu)

Johan niitä sarvia onkin kalisteltu - on aika jättää moinen puberteettinen toiminta nuoremmille ja keskittyä kahmimaan rahaa, valtaa ja henkilöauton hintaisia rannekelloja, joiden avulla voi suunnistaa Amazonin sademetsissä ja jotka lähes itsestään kuljettavat sinut Mount Everestille.

Majava (huhtikuu)

Ikävöit kadonnutta nuoruuttasi, mutta aika entinen ei koskaan palaa, niin lauloi jo Eero & Jussi vuonna 1967. Kuuntele vaikka.

Kiljuhanhi (toukokuu)

Vuosi 2014 tulee jäämään muistoihisi ikuisesti. Koet kertakaikkisen mullistavan elämyksen. Se tapahtuu joko vuoden ensimmäisellä puoliskolla, tai sitten antaa odottaa itseään vuoden loppupuolelle. Voi kyllä myös olla, että koet sen kesällä. Ole valppaana. Muista aina pukeutua puhtaisiin ja ehjiin alusvaatteisiin.

Lehtokurppa (kesäkuu)

Minne tahansa katsotkin, aina on hierontaa tarjolla! Ja kaikenlaista! On hermoratahierontaa, lymfahierontaa, intialaista päähierontaa, turvenyyttihiplausta, eroottissävytteistä tantrakoskettelua ja DDR-tyyppistä urheiluhierontaa tuuheaviiksisen naishierojan toimesta.

Paarma (heinäkuu)

Pörrääminen saa riittää, olet jättänyt huolettoman nuoruuden taaksesi ja on aika tehdä ratkaisevat siirrot tulevaisuuttasi ajatellen. Vuosi 2014 on sementtijalusta, jolle koko myöhempi elämäsi rakentuu. Kun teet valintoja, muista aina tämä neuvo: katso ensin oikealle, sitten vasemmalle, sitten vielä kerran oikealle.

Joutsen (elokuu)

Timantit on ikuisia. Niin sinäkin.

Peruna-ankeroinen (syyskuu)

Vuoden alussa työvire ei tunnu kummoiselta, ja alkuvuosi meneekin nenää kaivellessa, mutta pian posti tuo sinulle korvaamatonta motivaatiota: paksun laskupinon. Kun pääset vauhtiin, mikään ei voi pidätellä sinua. Huomaatkin pian paitsi kumonneesi suhteellisuusteorin, myös säveltäneesi Eurofinlandia-hymnin ja järjestelleesi Keskon JA S-ryhmän päivittäistavaralogistiikkaketjut uuteen uskoon.

Helmipöllö (lokakuu)

Vuosi 2013 oli ehkä Henri Alénin vuosi, mutta vuonna 2014 sinä olet uusi ruokajumala! Keksit uudelleen Ruskea Kastike -nimisen reseptin, joka on maannut halvennuksen tilassa isoisoäitiemme haudoissa jo kolme vuosikymmentä. Sinä keksit sen uudelleen! Sinun kuvasi koristavat paitsi Pirkka- ja Yhteishyvä-lehtien kansia, myös uuden Isoäitiemme Kastikkeet -sarjaan kuuluvien lasitölkkien kylkiä!

Karhu (marraskuu)

Viime vuoden loppupuoli antoi jo esimakua siitä, millaista vuoristorataa elämäsi tulee olemaan vuonna 2014. Sinkoilet Hangosta Kuusamoon ja Frankfurtin Musiikkimessuilta japanialaisiin kirsikankukkajuhliin. Elämäsi ei ole vielä koskaan ollut näin sekaisin. Muista soittaa äidille aina välillä.

Pukki (joulukuu)

Haluaisit kovasti olla oman elämäsi Pikkuleijona, mutta se ei ole mahdollista. Opettele zeniläinen lähestymistapa niin itseesi kuin ympäröivään maailmaankin. Pöytä on pöytä, kinkkukiusaus on kinkkukiusaus, ja sinä olet Pukki. Sisäinen rauha löytyy vain itsetuntemuksen ja itsensä hyväksymisen kautta.

Kilpailut

Uusimmat