7 ominaisuutta, jotka tekevät naisesta seksikkään ilman yrittämistä

06.02.2014 10:39 - Karoliina Kotala

Miehet listasivat ominaisuuksia, jotka tekevät naisista seksikkäitä heidän itsensä tietämättä.

1. Asenne
Itsevarma nainen on seksikäs. Kyseisen faktan allekirjoittaa jokainen mies. Kun nainen on tasavertainen kumppani, eikä heikko naaras, on se seksikästä.

2. Nauru
Naurava nainen on kaunis ja seksikäs. Seksikästä on se, että mies tietää naisen olevan hyvää, viihdyttävää seuraa, joka ei ota elämää liian vakavasti.

3. Silmiin katsominen
Nainen, joka katsoo miestä suoraan silmiin on seksikäs. Suora katse kertoo rohkeudesta ja itsevarmuudesta, ja saa miehen pohtimaan löytyykö samaa rohkeutta myös makuuhuoneen puolella.

3. Rentous lasten kanssa
Vaikka nykyajan mies ei ole enää jumissa vanhentuneissa sukupuolirooleissa, vaikuttavat silti vanhat perimät edelleen. Miehestä on seksikästä, kun hänen näkee naisen tulevan hyvin toimeen lasten kanssa, sillä se viestii siitä, että hän on myös itse hyvä äiti.

4. Ystävät
Nainen on superseksikäs nauttiessaan silminnähden ystäviensä seurasta. Jälleen kerran kyse on itsenäisyydestä ja itsevarmuudesta; siitä, että naisella on omaa elämää parisuhteen ulkopuolellakin.

5. Lahjakkuus ja intohimo
Kun nainen suhtautuu vaikkapa harrastukseensa intohimoisesti, on se seksikästä. Hän on lahjakas asiassa, johon suhtautuu intohimoisesti ja lahjakkuus on aina puoleensavetävää.

6. Hyvät tavat
Nainen, joka kohtelee muita hyvin on seksikäs, sillä hyvät tavat kielivät älystä ja itsevarmuudesta. Miehestä on upeaa, että hän tietää voivansa viedä naisen minne tilanteeseen tahansa ja tapaamaan ketä tahansa tietäen, että nainen selviää hienosti.

7. Keskustelutaidot
Mies arvostaa naista, joka osaa haastaa hänet älyllisesti. Seksikästä onkin nainen, joka osaa kuunnella ja keskustella, olipa kyse sitten musiikista, politiikasta tai vain päivän säästä.

Listan asioista, jotka tekevät miehestä seksikkään ilman turhaa yrittämistä löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat