Jymypotin voittaja Iskelmälle: "Loppukiri lähti hyvin liikkeelle!"

14.05.2014 08:21 - Anna Hopi

Jymypotti meni tänään Espooseen Ristolle, jonka voitto jäi kiinni marsalkka Mannerheimin koko nimestä ja purjehdustermeistä.  

Jääkiekkomiehenä Risto oli seurannut viime päivinä jääkiekon MM-kilpailuja tuttujen seurassa. Pääkallopaikkana oli toiminut Espoon paikallinen Harakanpesä-baari. Miehellä oli ilmeisemmin kisamieli kohdillaan, kun Jymypotin voitto naksahti hänelle kymmenen kysymyksen ratkaisemisen jälkeen.

Risto tiesi esimerkiksi, että viikko juhannuksen jälkeen Himoksella järjestetään Iskelmäfestivaalit. Hänelle oli myös selvää, että Suomi voitti Saksan eilisessä jääkiekko-otelussa. Varmasti vastaillut mies tiesi lisäksi muun muassa punaisen vastavärin olevan vihreä.

Haasteita tuotti marsalkka Mannerheimin koko nimi - joka siis on Carl Gustaf Emil - sekä seikkaperäiset purjehdustermit. Voiton jälkeen tällaiset olivat tunnelmat.

- Noniin, jee! Hyvältä tuntuu. Loppukiri lähti hyvin liikkeelle. Mannerheimissa meinasi tulla aika paha black out, mutta onneksi se tuli sieltä. Kyllä tässä oli jo mielessä, että tuleeko se sieltä, mutta tulihan se, kommentoi Risto Aamuklubin juontajille.

Joka arkiaamu puoli kahdeksan jälkeen Iskelmän taajuudella kisataan Jymypotista, jossa voi parhaimmillaan voittaa tuhat euroa puhtaana käteen. Kymmenen kysymyksen selvittäjä kuittaa muhkean summan Aamuklubin suorassa lähetyksessä.

Kilpailut

Uusimmat