Päästitkö elämäsi rakkauden karkuun? Sen tunnistaa 8 merkistä

03.06.2014 21:30 - Anna Hopi

Rakkauselämän kiemurat voivat joskus yllättää. Joskus se ihminen, jonka olemme päästäneet eteenpäin, voikin olla Se Oikea. Sen tietää kahdeksasta asiasta.

Katumus on turha tunne, mutta joskus ihminen vaivaa päätään menneellä suhteella, jonka pitäisi jo olla kuopattu. Jos tunteet käyvät edelleen vahvoina, voi olla, että kyseisessä henkilössä on vielä jotain läpikäytävää.

1. Kaipaat häntä päivittäin.

Onko kyseinen ihminen unissasi ja vaivaa haamuna taka-alalla minne kuljetkin? Et vain pääse ikävästä yli, vaikka aikaa on kulunut. Voisiko kaipuu kertoa jostain tärkeästä?

2. Et ole tavannut koskaan häntä parempaa henkilöä.

Tapaamme paljon ihmisiä, mutta niitä, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen, on vähemmän. Kun tällainen ihminen on joskus ollut osa elämääsi, hänet muistaa aikojenkin päästä. Hän paras ihminen, jonka olet koskaan tavannut.

3. Et ole koskaan rakastanut ketään yhtä intensiivisesti, vaikka rakastuit hänen jälkeensä.

Suhteita voi tulla vastaan uusia, mutta hänen veroistaan ei löydy. Olet leimaantunut kyseiseen henkilöön ja vertaat kaikkia muita häneen. Entinen rakkaasi on kuin rima, jota kukaan ei pysty ylittämään.

4. Olet kuka olet - kiitos tämän ihmisen.

Kun tapasitte, olit vielä poikanen. Suhteenne kasvatti sinusta sen ihmisen, joka nyt olet ja olet siitä hänelle kiitollinen.

5. Teillä oli parasta seksiä.

Kemia on asia, jota ei pysty luomaan keinotekoisesti. Jos sinulla ja hänellä oli jotain erityistä sängyssä, muiden on vaikea päästä sille tasolle, vaikka meininki tyydyttäisi fyysisellä tasolla. Henkinen yhteys luo eniten nautintoa.

6. Jos hän tarvitsisi apuasi, tekisit ihan mitä vain.

Tunnet teidän olevan kuin veriveljiä. Pidätte toisistanne huolta. Tunnet tällaista vastuuta hänestä ja hän sinusta. Vaikka ette ole enää yhdessä, haluatte toisillenne hyvää.

7. Kun mietit häntä, hymyilet ja tunnet sitten surua.

Olet iloinen rakkaudestanne, mutta haluaisit ehkä jollain tasolla lemmen vielä jatkuvan. Olet surullinen, ettette voi enää olla joka päivä yhdessä.

8. Toivot, ettei olisi liian myöhäistä.

Halusit kerran jakaa kaiken tämän ihmisen kanssa. Koko elämäsi. Sitten jokin sai teidät tulemaan siihen lopputulokseen, että homma ei toimi. Mielessäsi kaihertaa - entä jos sittenkin? Mietit yhteydenottoa häneen päivittäin. Mitä jos tekisit sen?

Lähde: Elite Daily.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat