Valitsitko lapsettomuuden? 10 parasta puolta, joita ei kehtaisi myöntää

24.06.2014 17:52 - Anna Hopi

Lapsettomuus on aihe, joka herättää monissa arkoja tunteita puolesta ja vastaan. Jotkut eivät saa lapsia, vaikka haluaisivat - ja toiset taas eivät halua.

Lapsivapaassa elämässä on omat hyvät puolensa, joita moni lapseton ei välttämättä halua jakaa perheellisten ystäviensä kanssa. Aina joku voi loukkaantua, minkä takia hienotunteisuus on hyvä pitää mielessä ihmisten kanssa asioidessa. Rehellisyyden nimissä ilman lapsia eläessä elämä helpottuu ainakin kymmenen asian suhteen melkoisesti.

1. Voit matkustaa lomalle ilman, että kukaan lentokoneessa luo sinuun tylyjä katseita siksi, että toit kiukuttelevan lapsen mukaan lennolle.

2. Sinun ei koskaan tarvitse katsoa Pikku Kakkosta tai kuunnella Röllin lauluja ilman omaa haluasi.

3. Voit kiroilla niin himskatisti kuin ikinä haluat.

4. Voit mennä kylpyhuoneeseen ja laittaa oven kiinni, eikä se avaudu, paitsi jos koira saa sen jollain kumman konstilla auki.

5. Stressaat vähemmän ja se tuntuu niin hyvältä.

6. Voit edetä urallasi ja suunnata kunnianhimoisesti unelmiasi kohti.

7. Voit mennä elokuviin aina, kun haluat ja katsella mieleisiäsi pätkiä, eikä kukaan valita vieressä ja halua päästä katsomaan Disney-elokuvaa.

8. Voit lähteä viikonloppureissuun rakkaasi kanssa ja päättää asian perjantai-iltana.

9. Saat käyttää kaikki tienestestisi itseesi ja kumppaniisi, eikä rahaa kulu vaippoihin, vauvanruokiin ja myöhemmin peleihin, leluihin, karamelliin ja tenavan uusiin kenkiin (edelliset jäivät neljässä kuukaudessa pieniksi).

10. Voit olla lähipiirisi cool täti/setä/kummi, ja hurmata lapset leikeilläsi. Olet aina täynnä virtaa, koska et vietä arkea näiden villikkojen kanssa.

Lähde: Huffington Post.

Kilpailut

Uusimmat