Rosanna Kulju kertoo uusimmassa GRL GANG -podcastin jaksossa viiden naisen koskettavan tarinan, joista yksi on hänen omansa.
Vapaaehtoisesti lapseton pariskunta piti naapureita itsekkäinä, koska eivät huomioineet lapsesta aiheutunutta melua.
Naisten suuri unelma toteutui lopulta.
Toimittaja-kirjailija Heini Maksimainen kirjoitti teoksen, jossa hän tutki vapaaehtoisesti lapsettomia ja yleisiä ennakkoluuloja.
Tahaton lapsettomuus voi tuntua maailmanlopulta. Luovutettujen sukusolujen avulla toisen ihmisen suurin unelma saattaa toteutua. Noora Kuusisto kertoo kokemuksensa munasolujen luovuttamisesta.
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen menevät tällä viikolla ensikertaa lapsettomuusklinikalle.
Ensitreffit alttarilla -sarjasta tuttu Pia kertoo nauttivansa puolisonsa kanssa lapsettomasta elämästä.
Ruotsissa tehdyssä tutkimuksessa kerrotaan, että muun muassa äidit elävät keskimäärin 1,5 vuotta pidempään kuin lapsettomat naiset.
Naiselta on perinteisesti oletettu, että hänen tehtävänsä on jatkaa sukua. Anjali Saleenin blogikirjoitus on asiasta erimieltä - ja se herättää mielipiteitä.
Moni nainen sanoo ei perhe-elämälle, koska haluaa säilyttää vapautensa ja käyttää esimerkiksi rahojaan siten kuin tahtoo.  
Kaikki naiset eivät halua hankkia lapsia, vaikka yhteiskunta sitä tuntuu odottavankin. Kuuluisat naiset Oprah Winfreystä Cameron Diaziin kertoivat vastauksensa siihen kiusalliseen kysymykseen, minkä monet esittävät.
Lapsettomuus on aihe, joka herättää monissa arkoja tunteita puolesta ja vastaan. Jotkut eivät saa lapsia, vaikka haluaisivat - ja toiset taas eivät halua.