Seksielämä muuttuu avioeron jälkeen - muista 7 faktaa

25.06.2014 09:13 - Anna Hopi

Joskus puolisot päätyvät vuosien yhdessäolon jälkeen avioeroon. Tuolloin on ymmärrettävää, että seksielämä muuttuu paljonkin, kun läheisyyttä ei koe tutun kumppanin kanssa.

Muutoksiin on syytä valmistautua, jos tuntee eron olevan lähellä. Seitsemän faktan tiedostamisella voi olla jo positiivinen vaikutus avioeron jälkeiseen seksielämään.

1. Et voi päästä yli entisestä kumppanista olemalla jonkun toisen kanssa. Jos sydän on vielä särkynyt, seksi ei välttämättä auta tuskaan. Ryhdy sänkypuuhiin vasta, kun todella tunnet olevasi siihen valmis.

2. Seksilelujen käyttöä kannattaa opetella - niistä on paljon iloa. Olit vanha tai nuori, sinkkuelämä voi tarkoittaa sitä, ettei partneria välttämättä ole joka hetki lähettyvillä. Siispä harjoittele tuottamaan itsellesi nautintoa.

3. Uuden partnerin edessä alasti näyttäytyminen voi olla pelottavaa. Kun on tottunut olemaan nakuna tietyn ihmisen edessä kenties kymmenien vuosien ajan, on haastavaa tehdä sama täysin uuden ihmisen kanssa. Se kuitenkin kannattaa.

4. Eron jälkeinen seksi voi nostaa itsetuntoa huimasti! Kun pääset taas ihanan ihmisen syleilyyn ja hellittäväksi, se voi parantaa omaa oloa todella paljon. Ja kenties rakkaus leimahtaa myös tosimielessä.

5. Miesten seksuaalinen huippu on parikymppisenä. Nuoremman miehen iskeminen ei ole välttämättä huono ajatus, joten pisteet puumanaisille.

6. Seksi paranee, kun ihminen vanhenee. Kokemus tuo uusia ulottuvuuksia sänkyyn ja osaat kommunikoida paremmin tarpeistasi kumppanille.

7. Jaetussa huoltajuudessa on monia hyviä puolia. Äiti pääsee vapaalle ja juhlimaan helpommin ystäviensä kanssa. Tuolloin pystyy luontevasti tutustumaan vastakkaisen sukupuolen edustajiin.

Lähde: Huffington Post.

Kilpailut

Uusimmat