Ensi vuoden Iskelmäfestivaalien Himos-mökit varattu - jäitkö ilman? Toimi näin!

02.07.2014 13:17 - Anna Hopi

Perinteisesti Iskelmäfestivaalien mökkimajoitus varataan täyteen tulevalle vuodelle yhdessä hujauksessa. Vaikka ei olisi tupaa saanut ensi yrittämällä, toivoa kuitenkin on.

Maanantaina puhelimen päähän tavoitettu HimosLomat Oy:n toimitusjohtaja Tiina Mäntyharju summasi Iskelmälle tilannetta. Mökit ovat siis jo menneet, mutta hänen mukaansa kannattaa olla verkossa aktiivinen, jos mökkivaraus ei tänä vuonna onnistunut.

- Puhelimet on soineet kello kahdeksasta lähtien ihan nonstoppina. Useat virkailjiat vastaavat puheluihin. Minulle on muutama tuttu soittanut, ettei millään meinaa päästä läpi, vaikka on tunnin jo yrittänyt. Valitettavasti kaikki eivät pääse edes meidän jonotusjärjestelmään - puheluita tulee niin paljon, kertoi Mäntyharju.

- Mutta sitten kun tämä kesä on eletty ja joulukin sieltä tulee, niin koko ajan kannattaa seuraa Iskelmäfestivaalin Facebookia, niin kyllä sieltä niitä vapautuu. Me laitamme tietoja sinne. Kyllä tällä asiakasmäärällä kun 4.000 ihmistä majoittautuu, jollekin tulee muutos ja hän vapauttaa mökin.

Mäntyharjun mukaan myös HimosLomat Oy:n keskusvaraamoon voi myös pirautella ja hyvällä tuurilla mökki on juuri vapautunut. Puhelinnumerohan tähän palveluun on 020 711 9200. Sähköpostitse voi viestejä laittaa osoitteeseen himoslomat@himoslomat.fi.

Kilpailut

Uusimmat