Iskelmä tapasi Juha Tapion entisen hoitotädin, Seijan, festivaaleilla.
Vaikka Sanni, 24, pitää itseään keikalla ihmisten esituntijana, hän koittaa olla antamatta herkille tunteilleen valtaa. Vuonna 2015 se ei kuitenkaan onnistunut.
Laulaja kertoo painineensa omien pelkojensa kanssa viime kesän keikkamatkoilla.
Laulaja Chisu kiertää jälleen ympäri Suomea.
Muusikko Sanni esiintyi Iskelmäfestivaaleilla asussa, joka lietsonee entisestään hoikkuuskohua.
Iskelmäfestivaaleilla on tänä vuonna poikkeuksellisen laaja kattaus suomalaisen musiikkikentän jättiläisiä.
Todellinen festarikissa tai -kolli saattaa bongata itsensä koostevideolta. Oletko sinä mukana?  
Perinteisesti Iskelmäfestivaalien mökkimajoitus varataan täyteen tulevalle vuodelle yhdessä hujauksessa. Vaikka ei olisi tupaa saanut ensi yrittämällä, toivoa kuitenkin on.
Viime viikon huipensivat Himoksella järjestetyt Iskelmäfestivaalit, joissa tehtiin kävijäennätys 34.000 festarivierailijalla. Keikat olivat huikeita kokemuksia niin järjestäjille, yleisölle kuin artisteille.
Iskelmäfestivaalin tunnelma syvenee vuosi vuodelta ja tapahtuma on selkeästi löytänyt kohdeyleisönsä. Tänä vuonna festareista nautti 34.000 kävijää.
Iskelmäfestivaaleilla on ollut kolmen päivän ajan mahdollisuus kokeilla benjihyppyä. Toimituksen väki sai vieraita Amerikasta asti, ja heille haluttiin tarjota villejä kokemuksia.
Kahden suuren taistelu on päättynyt. Neljänsuora-yhtye pelasi tänään Iskelmän toimitusta vastaan koripalloa.
Perjantaipäivä on Himoksen festivaalialueella nautittu erinomaisesta säästä, ja iloa ovat nostaneet pintaan artistikaartin huikeat esiintymiset.
Kaikki oli pelissä - juontaja Antti Granlundin summaus kertonee sen intensiteetin, jolla Iskelmän toimitus on suhtautunut Jari Sillanpään Gangnam Style -tanssiin viime aikoina. Tulokset ovat viimein kaiken kansan nähtävillä.
Himoksella juhlitaan parhaillaan täyttä häkää ja tunnelma on katossa Haloo Helsingin viihdyttäessä kansaa. Kävijöitä on tällä hetkellä paikan päällä ennätysmäärä.
Kerroimme eilen, että Iskelmän toimituksen perinteinen yhteismatsi Neljänsuoran artistien kanssa toteutuu sittenkin, vaikka laji on vaihtunut.