Kuva: Mikko Räsänen

Iskelmäfestareilla Vesalan keikkapelko hälveni: "Yleisö kannusti"

26.06.2017 14:00 - Anna Hopi

Laulaja kertoo painineensa omien pelkojensa kanssa viime kesän keikkamatkoilla.

Paula Vesala nähdään tänä kesänä toista kertaa Iskelmäfestivaaleilla. Viime kesä oli tähdelle jännittävä, koska hän aloitti silloin soolouransa ensimmäisen keikkakesän. Laulaja sanoo, että vapautuminen keikoilla kesti yllättävänkin pitkään. Siksi myös Iskelmäfestivaalien kaikka on jäänyt mieleen, koska silloin lähtivät auki ne viimeisetki solmut.

- Se oli todella jännittävää. Viime kesän keikkojen startti oli sellainen, että epäilin, osaanko enää esiintyä. Ensimmäiset kymmenen keikkaa kesti ennen kuin pääsin vähän tilanteen päälle. Juhannuksen jälkeen tuntui, etten pysty tekemään näitä keikkoja, mutta Iskelmäfestivaalien jälkeen tuntui taas siltä, että kyllä tämä onnistuu, Vesala muistelee.

- Koitin olla lavalla kauhean coolina, mutta oikeasti olin beetasalpaaja huulessa siellä ja vedin henkeä syvään. Vielä Provinssissa olin niin kauhuissani, että mitä oikein teen. Mutta samalla se esiintyminen on koukuttavaa, ja livesettimme on haastava. Se elektroninen musa voisi soida nauhalta, mutta ohjelmoimme sen live-elektron keikalla käsin. Kukaan muu ei vedä kaikkaa tällä tavalla.

Vesalalle jäi hyvät muistot Iskelmä Himoksesta, siksi hän suuntaa mielellään tapahtumaan tänäkin vuonna.

- Vastaanotto festivaaleilla oli lämmin ja kannustava. Yleisö oli minusta hyvin kohteliasta. Iskelmäfestarit oli ihana tapahtuma, kun ihmiset tulivat jo iltapäivästä alueelle kuuntelemaan keikkoja. On hienoa nyt jatkaa siitä, mihin jäätiin viime kesänä!

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Paula Vesala pitää lapsen kanssa Suomessa vierailua tärkeänä: Täällä lapsista tulee rohkeita

Kilpailut

Uusimmat