Iskelmäfestivaalit teki huikean kävijäennätyksen - 34 000 juhli Himoksella

30.06.2014 10:35 - Anna Hopi

Iskelmäfestivaalin tunnelma syvenee vuosi vuodelta ja tapahtuma on selkeästi löytänyt kohdeyleisönsä. Tänä vuonna festareista nautti 34.000 kävijää.

Hyvät säät hemmottelivat juhlijoita festareiden ajan, ja erityistä aurinkoa nähtiin Iskelmän päätöspäivänä. Iskelmäfestivaaleilla viihtyvät niin yleisö, järjestäjät kuin artistitkin - ja se tekee tunnelmasta ainutlaatuisen. Torstaina aloituspäivänä lukemat olivat jo ennätysluvuissa, kun paikalla oli yli 9.000 ihmistä, ja kokonaisuudessaan festarit keräsivät huikeat 34.000 kävijää.

Esiintyjinä nähtiin kotimaisten artistien kärkikaartia - Iskelmän halutuimmista esiintyjistä kauden kuumimpiin nimiin. Himoksen tunnelman sähköisti jo aloituspäivänä Jari Sillanpään hyväntuulinen show. Päätöspäivän illalla päälavan valtasivat Paula Koivuniemi, Yö, J. Karjalainen ja Jenni Vartiainen. Iskelmäfestivaaleilla nähtiin muun muassa Anna Abreu, Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Jonne Aaron, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Jukka Poika, Popeda ja Jannika B.

-Olemme ottaneet kiitollisin mielin vastaan festariyleisön palautteen artistivalinnoista. Kotimaisen musiikin eri genret ja vivahteet ihastuttavat Iskelmän aikuisempaa yleisöä, kertoo Himos Festival Oy:n tuottaja Hannu Haljala.

Yleisö otti myös haltuunsa vasta avatun Riemu-terassin, josta oli tunnelmallista katsella esityksiä läpi festareiden.

- Himos on Suomen ylivoimaisesti paras paikka festareiden järjestämistä ajatellen - ja tunnelma vain parani uuden Riemu-terassin myötä. Yleisö ja artistit ovat ymmärtäneet festivaalien erityisyyden - yhteisöllisyys tekee Iskelmäfestivaaleista ainutlaatuiset kesäjuhlat, sanoo ohjelmajohtaja Ari Ojala.

- Kokoamme samanhenkisen porukan yhteen - ja tämä säteilyvoima ja fiiliksen nostatus lähtee itse radiokanavalta jo kauan ennen itse tapahtumaa.

Seuraava Iskelmäfestivaali järjestetään ensi kesänä Himos Parkissa 25.- 27. kesäkuuta 2015.

Näin riemuisissa tunnelmissa tänä vuonna juhlittiin Himoksella - katso kuvat festareista ja artistivieraista. Kun kuva koskettaa, viihdyttää tai naurattaa sinua, paina tykkää!

Luitko jo festariuutisia? Kaija Koo päätti keikkansa näin ikimuistoisesti, Anna Abreun esiintymisvaatteilla oli eriskummallinen tarina ja Lauri Tähkän keikalla syntyi liikuttunut kansanhurmos!

Kilpailut

Uusimmat