IS: Vesa-Matti Loirille oma TV-sarja: "Perinnön jättö"

24.07.2014 12:08 - Anna Hopi

Kansan rakastama Vesa-Matti Loiri kuvaa syksyllä Loirinuotiolla -sarjan Inarijärvellä lukuisten julkkisvieraiden kanssa.

Viihdetaiteilija kutsuu TV-ohjelmassaan vieraakseen ystäviä ja työtovereita. Vieraina tullaan 10-osaisessa sarjassa syksyn mittaan näkemään muun muassa presidentti Sauli Niinistö, jääkiekkoilija Teemu Selänne, laulaja Robin ja koomikko Aku Hirviniemi. Loiri on kutsunut kaikki vieraat henkilökohtaisesti ohjelmaan.

Loirinuotiolla-sarjan on tarkoitus olla eräänlainen syntymäpäivävastaanotto - sen tähti kun täyttää tammikuussa 70 vuotta. Vesa-Matti Loiri pitää ohjelmaa hyvänä korvikkeena isoille juhlille, joissa tähti ei viihdy. Taiteilijan mukaan hänellä on kaikkien vieraidensa kanssa jotain yhteistä ja hyviä puheenaiheita.

Jokaisessa jaksossa tullaan näkemään kaksi tai kolme vierasta. Loirinuotiolla -ohjelman on tarkoitus valottaa tähtensä persoonaa erilaisten polveilevien tarinoiden kautta.

- Kyllähän tässä kartoitetaan elämääni aika paljon, koska tässä on mukana ihmisiä, jotka liittyvät elämääni ja uraani tai jotka ovat olleet kanssani tekemässä asioita. Kai tämä sellainen pieni perinnön jättö, testamentti, on, kertoi Loiri Ilta-Sanomille.

Kilpailut

Uusimmat