Mikä ammatti! Nainen halaa tuntemattomia työkseen

28.07.2014 11:03 - Anna Hopi

Maksaisitko tunnin halailusta 47 euroa per kerta? Eräs nainen tienaa halailemalla jopa 5.600 euroa kuukaudessa.

Cuddle Up To Me -yrityksen perustaja Samantha Hess on ammattihalaaja. Hän viettää päivittäin aikaa erilaisten ihmisten kanssa heitä lähellään pitämällä. Kunto-ohjaajana ja asiakaspalvelijana työskennellyt nainen sai yritysidean vuonna 2012, kun hän luki artikkelin miehestä, joka jakoi ilmaisia halauksia paikallisessa marketissa.

Kyseisen miehen vieressä oli seisonut palkkiota vastaan halauksia jakava mies, joka oli päätyi saamaan lopulta enemmän halauksia kuin ilmaiseksi niitä antava henkilö.

- Se oli älynväläyksen hetki. Olin juuri oikeassa paikassa elämässäni. Olin päättänyt 13 vuoden suhteen, jossa olin kaivannut läheisyyttä. Koin vaikeuksia, enkä ollut valmis uuteen suhteeseen, mutta kaipasin silti rakkautta ja hyväksyntää, kertoi Hess Business Insider -lehdelle.

Vuonna 2013 hän perusti yrityksensä. Kuukautta myöhemmin paikallinen sanomalehti teki siitä jutun, ja mediahuomio auttoi tarinaa leviämään 40 TV-kanavalle ympäri Yhdysvaltoja. Tällä hetkellä Hessin ainoa työ on halailla ihmisiä. Parhaimpina kuukausina nainen tienaa 5.600 euroa.

Taloudellisesti pärjätäkseen Hessin on halattava viittä ihmistä päivässä. Asiakkaat ovat 20 ikävuodesta 75 ikävuoteen. Monet heistä kärsivät sairauksista tai vammoista, jotka vaikuttavat päivittäisen ihmiskontaktin saamiseen.

Lähde: Business Insider.

Kilpailut

Uusimmat