Kesäkaverit-tähti Anna Paavilainen: "Kuvauksissa sai mokailla ja geekoilla"

01.08.2014 15:27 - Anna Hopi

1. elokuuta ensi-iltansa saava Kesäkaverit-elokuva sisältää kertomuksen kolmesta nuoresta naisesta, jotka pohtivat tulevaisuutta kesän aurinkoisessa välitilassa.

Elokuvan päähenkilöä 25-vuotiasta Iiristä näyttelevä Anna Paavilainen muistelee vuoden 2013 kuvauskesää lämmöllä.

- Me kuvattiin tämä Kesäkaverit viime kesä-heinäkuussa ja itse asiassa eilen tuli päivälleen vuosi siitä, kun aloitettiin kuuden viikon kuvaukset kuumassa, ihanassa ja kauniissa Hangossa. Ei ollut entuudestaan tuttu paikka, oli eka kerta kyseisessä paikassa, kertoi Paavilainen Iskelmälle.

- Asuttiin Iina Kuustosen ja Minka Kuustosen kanssa kolmestaan loft-asunnossa Hangon keskustassa. Muuten aikalailla kaikki aika meni kuvauksissa, ja tehtiin 11-12 tuntista päivää. Kuvauksissa oli hauskaa ja muu aika meni lähinnä levätessä ja repliikkejä opetellessa.

Elokuvassa nähtiin tyttöjen välistä bondausta ja railakasta biletystä. Oliko sellaista fiilistelyä myös kuvauksissa?

- Ehkä se bondaus ja parhaimmat bileet tapahtui kameran käydessä, mutta oli muutenkin ihanaa. Vapaa-aika ja työ sekoittuivat, mutta kyllä me siellä bondailtiin. Iina oli tehnyt mulle aina smoothien aamulla. Sitten lähettiin kuvauksiin. Hienointa oli ehkä se ryhmähenki, minkä ohjaaja Inari Niemi sai luoduksi molemmille puolille kameraa. Meillä oli turvallinen ja sisarellinen henki, jossa sai mokailla ja geekoilla. Tiesi, että jos tekee jotain, niin Inaria vaan naurattaa.

Tutustu alla Paavilaisen Iiris-roolihahmoon.

Kilpailut

Uusimmat