Ismo Leikolasta maailman hauskin ihminen? Yhdysvaltalainen kilpailu kokoaa maailman huiput yhteen

16.09.2014 08:21 - Anna Hopi

Koomikko Ismo Leikola pääsi amerikkalaiseen kilpailuun, jossa etsitään maailman hauskinta ihmistä.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa aktiivinen henkilö on saattanut huomata, että Ismo Leikola on osallistunut Funniest Person in the World -kilpailuun. Mistä siinä on kyse?

- Jostain ihmeestä siinä on tosiaan kyse. Laugh Factory on Amerikassa oleva stand up -klubi, joka kuuluu ymmärrykseni mukaan parhaisiin. He ovat järjestäneet kisan, josta tulee perinne. He ovat etsineet koomikoita ympäri maailmaa ja joku on sitten sanonut, että laittakaapa Ismo siihen, kertoi mies Iskelmälle.

- Minä ja André Wickström oltiin Suomesta, ja nyt ihmisiä on karsiutunut. Olen ainakin tokalla kierroksella, ja siinä on noin parikymmentä henkeä, ehkä yksi joka maasta. Aika jäätävää, kun siellä on mukana isoja tyyppejä, kuten Amy Schumer ja Gabriel Iglesias.

Miltä tuollaisessa seurassa kisaaminen tuntuu?

- En oikein tiijä, kun ei sitä vieläkään oikein tajua. Mietin, että onko tämä iso juttu siellä, vai pieni juttu. Justiinsa tajusin vasta eilen, että nekin on siellä mukana. Ainakin se on silleen siistiä, että jos pääsee kolmannelle kierrokselle mukaan, pitää huitasta ittensä Los Angelesiin. Siellä on semifinaaleja sitten.

 

Kilpailut

Uusimmat