Poika tunnusti äidilleen homoutensa - äidilläkin oli jotain kerrottavaa... Katso video!

19.09.2014 11:17 - Anna Hopi

Verkossa on levinnyt eräs video, jossa australialaisteini Hayden kertoo äidilleen olevansa homo. Hän ei ikinä arvaisi, miten äiti tähän reagoi...

Kun Hayden kertoi äidilleen homoudestaan, oli äidin reaktio oli niin sydämellinen ja lämmin, että se tuo kyyneleet silmiin.

- Kaikki on hyvin. Sinä olet minun poikani ja rakastan sinua aivan saman verran kuin ennenkin. Kiitos, että olit rehellinen ja kerroit minulle. Se oli urheaa. Minä rakastan sinua, usko se, hän vastaa videolla välittömästi.

Hayden kertoo itkuisena äidilleen, että hänellä on mennyt aikaa hyväksyä itsensä ja kerätä rohkeutta kertoa äidilleen. Rauhallinen äiti lohduttelee häntä ja silittelee häntä - ja pudottaa sitten itsekin melkoisen yllätyksen. 

- Nyt kun sinä olet ollut minulle rehellinen, niin minäkin voisin kertoa sinulle yhden salaisuuden. Minullakin on ollut nuorempana tyttöystävä, hänen äitinsä sanoo saaden poikansa täysin hiljaiseksi.

- En ole ikinä kertonut asiasta, ja olen miettinyt, mitä sinä siitä mahtaisit ajatella. Minua on huvittanut, kun sinä ja isäsi olette esimerkiksi vitsailleet minun ja Marilynin läheisestä suhteesta, hänen äitinsä sanoo saaden poikansakin nauramaan.

- Tämä on kyllä aika hauskaa, poika toteaa.

Lopuksi äiti vielä kiittää poikaansa ja halaa häntä - väkisin, sillä teinipoika ei halua halailla.

Katso liikuttava video alta.

 

 

Luitko jo koskettavan kirjeen, jonka eräs isä kirjoitti homoseksuaalille pojalleen? Juttuun pääset täältä.

Kilpailut

Uusimmat