Mies kaupittelee Jeesuksen vanhaa taunusta - netti-ilmoituksesta ei puutu hupia!

30.09.2014 12:30 - Anna Hopi

Auralainen mies kauppaa paraikaa vanhaa Ford Taunustaan hieman erikoisin kriteerein. Kyseinen auto on kuulunut myynti-ilmoituksen mukaan eräälle Raamatun päähenkilöistä.

Nettiauto.com-sivulla herättää hupia omaperäinen myynti-ilmoitus, jossa kaupitellaan itse Jeesuksen vanhaa autoa. Ilmoitus kuuluu näin: 

"Eli myydään Jeesuksen vanha taunus suoraan Nazarethista.

Huollettu säännöllisesti Nazarethin essolla, huoltopäällikkö Joosef oli ehtoollisviinien jälkeen vaihtanu Mooseksen Granadasta moottorin Jeesuksen taunukseen eli mitä ilmeisemmin 2-litrainen pata konehuoneessa, taitaa löytyä osia myös Nooan arkista...

ilmeisesti kännipäissään myös paukutellut sprayllä koko auton, jälki sen mukainen ja kymmeneen vuoteen ei ole pesty kun vettä ei ole edes juotavaksi saatika sitte taunuksen pesemiseen." myyjä kuvailee silmäteräänsä.

Ihan kenelle tahansa autoa ei myydä, vaan vasta "sopivan hengenmiehen löydyttyä".

Myynti-ilmoitus on poikinut paljon kommentteja, joissa pohditaan, onko auto todellakin Jeesuksen entinen.

"Terve! Onko tämä oikeasti sen pitkätukkaisen kaverin entinen, joka käveli vetten päällä?" kyselee eräs, ja toinen taas pohtii, suostuisiko myyjä vaihtamaan auton päikseen Mooseksen vanhaan autoon.

Pääset katsomaan ilmoitusta tästä.

Lähde: Nettiauto.

 

Uutisoimme äskettäin corollamiehestä, jolle sateli deittikutsuja automyynti-ilmoituksen tekemisen jälkeen. Uutiseen pääset täältä.

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat