Mihin laitat kätesi suudelman aikana? Suutelutapasi kielivät luonteestasi

20.10.2014 12:23 - Anna Hopi

Pusuttelu on ihanaa, mutta se myös kertoo yllättävän paljon siitä, millainen ihminen oikein olet.

Oletko kiinnittänyt huomiota, miten kehonosasi toimivat suudelman aikana?

Silmät

Jos pidät usein silmiäsi auki suutelun tai seksin aikana, voi se kertoa luottamuksen puutteesta. Intiimi fyysinen kontakti pistää molemmat osapuolet haavoittuvaan asemaan, jollaista ei välttämättä koe fyysisen etäisyyden ollessa suurempi.

Jos pidät silmäsi auki yli viisi sekuntia putkeen suudellessa, voi olla syytä miettiä, miksei tahdo antautua hetken vietäväksi sulkemalla silmänsä. Toinen osapuoli saattaa puolestaan tulkita suutelukumppanin auki olevat silmät merkkinä tilanteen mahdollisesta outoudesta tai epämukavuudesta.

Kädet

Miten sinulla on tapana käyttää käsiäsi suutelun aikana? Jos pidät kumppanisi päätä samalla käsiesi välissä, kertoo se intohimoisuudesta. Hyvän suhteen puolesta puhuu myös kumppanin lantiolle suudellessa hakeutuvat kädet. Mutta jos et suudellessa etsi käsilläsi juuri fyysistä kontaktia kumppaniisi, on hyvä miettiä syytä sille. Saatat hakea etäisyyttä partneriisi tai kokea suhteenne jopa väljähtäneeksi.

Kesto

Myös suudelmiesi kesto kertoo paljon ajatuksistasi. Jos annat nopean suudelman kullallesi tämän tullessa kotiin, voidaan se tulkita läheisyydeksi ja kuulua hyvään suhteeseen.

Jos makoilette sängyssä ja irtaudut suudelmasta muutamassa sekunnissa, voidaan se joissain tapauksissa tulkita etäisyyden ottamiseksi. Mikäli suutelo kestää samassa tilanteessa yli kymmenen sekuntia, tahdot todennäköisesti antaa mahdollisuuden tilanteen kehittymiselle petipainiksi. Pidät kumppaniasi varmasti myös vetovoimaisena ja olet oikeasti retkussa häneen.

Etäisyys

Jos pidät suutelun aikana muuten fyysisesti etäisyyttä kumppaniisi, voi se kuvata teidän kahden etäisyyttä toisiinne koko suhteessanne. Jokin saattaa hiertää teitä, jolloin myös suuteleminen saattaa tuntua pelkältä syljen vaihtamiselta.

Mikäli olette kietoutuneita toisiinne suudellessa, kertoo se todennäköisesti siitä, että sovitte myös fyysisesti hyvin yhteen ja pidätte toisianne vetovoimaisina. Toisen kosketteleminen osoittaa, että tunnette olonne todella läheiseksi toistenne seurassa.

Jälkeenpäin

Myös toimintasi heti suudelman päätyttyä kertoo sinusta ja suhteestanne. Jäätkö katsomaan hänen silmiinsä hölmösti tai viettelevästi hymyillen? Annatko vielä nopean suudelman hänen nenälleen ennen kuin lähdet jatkamaan askareitasi? Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti aidosti pihkassa kumppaniisi.

Mikäli vetäydyt suudelman päätyttyä kauas kumppanistasi ja poistut pian paikalta, saattaa rakkaudessa olla ryppyjä.

Lähde: Ask Dan And Jennifer


Mitä kehossasi tapahtuu suudelman aikana? Lue juttu täällä.

Kilpailut

Uusimmat