Iskelmän lukijat nimeäisivät Kimi Räikkösen pojan Mikiksi: "Yhdistelmä isän ja äidin nimistä"

29.01.2015 12:09 - Anna Hopi

Iskelmä kyseli Facebookissa eilen lukijoidensa ehdotuksia Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen lapsen nimeksi. Suosikeiksi nousivat Miki, Mikki ja Ville.

Maailmalla tunnettu F1-kuski Kimi Räikkönen sai kihlattunsa Minttu Virtasen kanssa pojan. Tuore äiti kertoi asiasta blogisivuillaan, lue siitä juttu täältä. Iskelmä kysyi Facebookissa lukijoilta, millaisen nimen he antaisivat Kimin ja Mintun lapselle.

Ehdotukset olivat moninaisia ja lapselle ehdotettiin niin perisuomalaisia nimiä kuin ulkomaalaisiakin nimiä. Kotimaisia suosikkeja olivat esimerkiksi Leevi Kimin äidin isän mukaan sekä Ville, Mikki, Vilho, Jiri ja Eemeli. Kansa ehdotti myös eilisiä nimipäiväsankareita Kallea ja Miestä lapsen nimiksi.

Urheilusankareita muistettiin ja Räikkösen lapselle ehdoteltiin nimeksi Mikaa Mika Häkkisen mukaan. Ulkomaisista nimistä ehdotettiin Alexanderia, Michaelia, Alexia, Micoa ja Axelia.

Hauskimpia olivat muunnokset äidin ja isän nimistä. Siinä suosituin oli Miki, joka voisi olla toimiva nimi julkkisvauvalle. Epätodennäköisempi lapsen nimi on Kinttu, jota kansa myös hurtilla huumorilla heitteli. Erikoisten nimien joukkoon lukeutuisivat niin ikään vähemmän tosissaan ehdotetut Kimir, Keimo, Tauski-Matti.

 

Kilpailut

Uusimmat