"Romanttisia lahjoja, juhlintaa, uusi rakkaus" Mitä ystävänpäivähoroskooppi lupaa sinulle?

10.02.2015 14:45 - Anna Hopi

14. helmikuuta vietettävä ystävänpäivä on monelle tärkeä ajankohta, jolloin voit muistaa rakkaitasi ja viettää hellyttäviä hetkiä kumppanin kainalossa. Mitä horoskooppisi lupaa sinulle tämän vuoden ystävänpäiväksi?

Kauris (23.joulukuuta - 20. tammikuuta)

Kauriit ovat kovia poikia ja tyttöjä työskentelemään. He käyttävät käytännön järkeään saadakseen sen, mitä haluavat. Vaikka heillä ei olisi valmista deittiä ystävänpäiväksi, kyseinen merkki kyllä löytää kiinnostavan henkilön ja taivuttelee hänet treffeille kanssaan. Joskus kauris on pessimistinen, joten hän saattaa varautua mielessään siihenkin, että viettää ystävänpäivän yksin kotona.

Vesimies (21. tammikuuta - 19. helmikuuta)

Vesimies osallistuu mielellään ystävänpäivän viettoon - luontainen ihmisrakkaus vetää häntä juhlintaan mukaan. Luovina, mielipiderikkaina ihmisinä vesimiehillä on suunnitelmissa oma versionsa juhlasta. Jos vesimies seurustelee, juhlinta pidetään pienimuotoisena, koska merkki ei halua näyttää tunteitaan julkisesti. Merkin sinkkuilijat taas viettävät iltaa ystäviensä kanssa.

Kalat (20. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Kalat eivät mielellään ui yksin ja etsiytyvät ystävänpäiväksi joko rakkaan tai ystävien seuraan. He antavat kohtalon johdattaa menoaan ja seikkailevat mielellään. Jos Kalat seurustelee, hän haluaa täyttää partnerin toiveet viimeisintä piirtoa myöten ja tehdä päivästä tälle fantasioiden huipentuman.

Oinas (21. maaliskuuta - 20. huhtikuuta)

Eläinradan ensimmäisenä merkkinä Oinas on kevän merkki, ja luonnollinen johtaja. Hän ei tarvitse merkkipäivää juhliakseen rakkautta. Vahvatahtoisena Oinas viettää antiystävänpäivää kauhuelokuvien, rasvaisen ruoan ja valkosipulin kera.

Härkä (21. huhtikuuta - 21. toukokuuta)

Härkä palkitsee itsensä materiaalisilla ihanuuksilla, joten he todellakin odottavat lahjoja ja suklaata ystävänpäivänä, vaikka se merkitsisi namujen ostamista itselle. Pariutuneena Härkä juhlii ystävänpäivää romanttisella ja intiimillä tavalla.

Kaksonen (22. toukokuuta - 21. kesäkuuta)

Kaksoset elävät kaksijakoisessa maailmassa, joten he sopeutuvat helposti tilanteisiin. He viettävät ystävänpäivää perusrutiinien parissa, mutta odottavat spontaaneja yllätyksiä. Sinkkukaksoset ovat pinnallisia ja vilkuilevat baarin parhaimman näköisiä ihmisiä seuran toivossa.

Rapu (22. kesäkuuta - 23. heinäkuuta)

Rapu haluaa tuntea olonsa turvalliseksi ja viettää ystävänpäivää rakkaidensa parissa. Perhe ja oma puoliso huomioidaan hyvin tärkeänä päivänä. Sinkkuravuille päivä voi olla vaikea ja silloin saatetaan vaipua itsesääliin.

Leijona (24. heinäkuuta - 23. elokuuta)

Ei ole väliä onko leijona pariutunut vai sinkku, ystävänpäivässä on kyse vain heistä. He odottavat ihmisiltä rakkaudenosoituksia runsain mitoin. Leijonat haluavat lähteä ulos ystävänpäivänä, vaikka kyse olisi vain ystävien kesken vietetystä illasta. Juhliin löytyy aina tekosyy.

Neitsyt (24. elokuuta - 23. syyskuuta)

Jos pääset neitsyen vanhapiikamaisuuden ohi, löydät hänen lämpimän sydämensä. Neitsyt ei piittaa ystävänpäivästä, koska se on liian pinnallienn juhla. Rakkautta voi osoittaa 365 päivää vuodessa, se on hänen mottonsa.

Vaaka (24. syyskuuta - 23. lokakuuta)

Vaa'at ovat todella sosiaalisia, mutta erittäin huonoja päättämään mitään. Heidän ystävänpäivänsä muodostuu viime hetken suunnitelmien perusteella. Romanttisina ja karismaattisina persoonina he osallistuvat ystävänpäivän juhlintaan. He flirttailevat ja jakavat rakkauttaan mieluusti.

Skorpioni (24. lokakuu - 22. marraskuu)

Nähdessäsi piinkovan tuijotuksen tiedät kohdaneesi itsenäisen skorpionin. Hän voi hyvinkin viihtyä ystävänpäivänä yksin, vaikka onkin intohimoinen ja uskollinen rakkaudessa. Jos joku on pahoittanut skorpparin mielen, ystävänpäivä voi mennä kostosuunnitelmia hautoessa.

Jousimies (23. marraskuuta - 22. joulukuuta)

Jousimiehet ovat positiivista, optimistista sakkia, joilla on iso sydän. Sinkkujouskarit eivät vietä ystävänpäiväänsä kotisohvalla, vaan lähtevät elokuviin ja nauttivat elämästä. Pariutuneet jousimiehet tekevät kumppaneidensa kanssa jotain seikkailuhenkistä.

Lähde: Elite Daily

 

Haluatko tietää, miltä sinun vuotesi 2015 näyttää rehellisen suorasukaisesta lappilaisnäkökulmasta? Lue täältä.

Kilpailut

Uusimmat