Oletko unelmavaimo? Miehet haluavat kumppaniltaan älyä, iloa ja sisua

25.03.2015 11:00 - Senni Loikala

Kun on kyse avioliitosta ja loppuelämästä, miehet haluavat naiseltaan muutakin kuin räpsyripset ja käteensopivat kurvit.

Syntymäjärjestys vaikuttaa

Erityisesti esikoisista saattaa tulla maailman parhaita vaimoja. He ovat lapsesta saakka pitäneet huolta pienemmistä sisaruksistaan ja auttaneet vanhempiaan.

Läheinen suhde isään

Isä on ensimmäinen mies, johon tyttäret luovat suhteen. Lapsena tytöt usein ihailevat isäänsä ja ovat häntä kohtaan lojaaleja. Jos välit ovat rakastavat vielä aikuisena, voi olla, että nainen arvostaa miestä myös parisuhteessa.

Yksin maailmalle

Soolomatkailu osoittaa, etteivät pelot rajoita ihmistä. Yksin reissuun lähtenyt nainen on todennäköisesti myös avarakatseinen ja kiinnostunut aidosti ympärillään olevista asioista. Avioliitossa hän saattaa olla erityisen intohimoinen, elämänjanoinen ja välittävä.

Läpi harmaan kiven

Rankkoja elämäntilanteita, kuten vaikean eron tai läheisen menettämisen, kokenut nainen on oppinut selviytymään kaikesta. Kun elämä potkii päähän, tulee monista myös aiempaa itsenäisempiä ja lopulta vahvempia. Kovia kokeneet naiset vaativat suhteelta usein täydellistä tasa-arvoisuutta, eivätkä he tarvitse miestä muun kuin aidon rakkauden takia.

Äly tekee elämästä seikkailun

Miehet pitävät monesti älykkäitä naisia ihanteellisina vaimoina. Heidän kanssaan arki on usein kaikista arvokkainta. Museoissa käyminen, kahviloissa jutteleminen ja kirjastoissa lukeminen ovat asioita, jotka osoittavat, että rakastavaiset todella viihtyvät toistensa seurassa. Älykkäiden naisten kanssa elämästä tulee seikkailu, jossa opitaan aina uutta.

Haasteet ovat tehty saavutettaviksi

Kunnianhimoiset naiset uskaltavat unelmoida suuresti. He kannustavat myös suhteen toista osapuolta kurottamaan korkeammalle ja puhkeamaan kukkaan. Vaikka haasteita pelkäämätön nainen voi vaikuttaa joskus jopa ankaralta, niin hänen kanssaan voi itse löytää uusia, aiempaa parempia mahdollisuuksia elämälle.

Sisukkuus palkitaan

Naiset, jotka eivät jätä asioita kesken, ovat usein miesten mieleen. Toimeliaisuus ja sisukkuus osoittavat, että nainen on vastuullinen, lojaali ja omistautuvainen. Hän ei luovuta, kun eteen tulee vaikeuksia. Kyseiset asiat ovat erityisen tärkeitä myös avioliitossa.

Iloisuus tarttuu

Itseironia ja taito nauraa itselleen ovat ominaisuuksia, jotka viehättävät lähes poikkeuksetta ihmisiä. Jos nainen tartuttaa hyvää mieltä ja iloa muihin, pitävät myös miehet hänestä. Jokainen varmasti tahtoo elämänkumppanikseen ihmisen, joka saa harmaankin päivän tuntumaan aurinkoiselta.

Lähde: Thought CatalogHuutokauppakeisari Aki Palsanmäki löysi vaimonsa netistä - lue täältä, mihin mies ihastui tulevassa vaimossaan.

Kilpailut

Uusimmat