Tutkimus selvitti naisten hiusten ja silmien värin, jota miehet pitävät seksikkäimpänä

14.04.2015 12:50 - Anna Hopi

Ihmisillä on omat persoonalliset piirteensä ja jokaiselle löytyy ihailijansa. Nyt tutkimus selvitti, mikä kokonaisuus on miehestä seksikkäin.

Badoo-sivuston tekemän tutkimuksen mukaan miehet pitivät eniten tummahiuksisesta brunetesta. Tutkimukseen haastateltiin 2 000 miestä, jotka saivat kertoa muun muassa millaisesta hiusväristä ja silmien väristä he pitivät naisella.

Tutkimuksessa selvisi myös, että kun kolmannes miehistä piti eniten ruskeista hiuksista, lähes 30-prosenttia heistä piti eniten mustista hiuksista. Tämä tarkoittaa sitä, että yli puolet miehistä piti tummahiuksisia naisia seksikkäimpinä. alle 30 prosenttia tykkäsi blondeista ja vain alle 10 prosenttia punapäistä.

Miehet eivät myöskään halua naisensa olevan tikkulaiha lehtien mallityttö. Moni mies piti naisesta, joka oli kokoa 42-44. Vain alle 10 prosenttia miehistä haluaa naisen olevan 36-38. Vain alle 5 prosenttia miehistä halusi naisen, joka oli kokoa 48 tai isompi.

Miehet halusivat sinisilmäisen naisen. Toiseksi eniten he pitivät vihreistä silmistä, joka sai alle 30 prosenttia äänistä. Vihreistä piti alle 20 prosenttia.

Lähde: YourTango.

 

Miksi karvainen mies on naisesta seksikäs? Lue täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat