Fanit äänestivät - nämä 4 artistia viihdyttävät kansaa Iskelmäfestivaaleilla!

17.04.2015 12:00 - Anna Hopi

Iskelmän festariäänestys on ohi ja kansan valitsemat neljä artistia ovat selvillä. Iskelmäfestareilla esiintyvät Mitra, Jore Marjaranta, Aurora ja Stina Girs.

3947 Iskelmän kuuntelijaa kertoi mielipiteensä siitä, ketkä he haluaisivat nähdä Iskelmäfestivaaleilla tänä kesänä. 25.-27. kesäkuuta Himos Areenalla tullaan näkemään neljä kovaa esiintyjää. Katso alta artistit ja kuinka monta prosenttia äänistä he saivat.

1. Mitra 27 %
2. Jore Marjaranta 24 %
3. Stina Girs 18 %
4. Aurora 10 %

Perjantaina 26. kesäkuuta esiintyvät Aurora ja Stina Girs.

Lauantaina 27. kesäkuuta festarilavalla nähdään Jore Marjaranta ja Mitra.

Mukana kisassa olivat myös Oliver, Siru, Sima ja Matti Johannes Koivu.

 

Mistä festarikisan voittajat tunnetaan?

Jore Marjaranta on pitkän linjan musiikkimies, joka villitsi aikoinaan kansaa Leningrad Cowboys ja Guitar Slingers -yhtyeissä. Hänen kuuluisin soolokappaleensa on Pahat pojat -elokuvan tunnuskappale Haaveet kaatuu. Mies julkaisi 2. huhtikuuta kuudennen albuminsa, joka kantaa nimeä VI.

 

Aurora on uusi urbaani laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi debyyttialbuminsa Kadotaan kaupunkiin tammikuussa. Naisen Se soi -single on saavuttanut suursuosion.

 

Stina Girs tuli julkisuuteen Idols-kilpailusta, ja on julkaissut kaksi albumia. Naisen Sydän edellä -levy tuli ulos vuonna 2011. Tuorein levy on nimeltään Labyrintti ja se julkaistiin tänä vuonna. Levyltä on lohkaistu muun muassa single Mä tahdon tietää mitä rakkaus on.

 

Mitra voitti Idolsin seitsemännen tuotantokauden vuonna 2013. Naiseltä on ilmestynyt kaksi sinkkua Äkkisyvää ja Kukka kaipaa valoa. Hän julkaisee soololevynsä tänä vuonna kesän lopussa.

 

Kilpailut

Uusimmat