Menestyssarja Tuurin kyläkauppias saa jatkoa TV5:lla

06.05.2015 16:37 - Anna Hopi

Vesa Keskisen elämää seurataan TV5:lla myös ensi vuonna, kun kanavan katsojaennätyksiä rikkonut tosi-tv-sarja saa toisen tuotantokauden.

TV5:n torstai-illoissa on viihdytty kevään mittaan Tuurin kyläkaupan vauhdikkaan arjen imussa. Suositun sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset käynnistyvät Tuurissa kesällä.

Sarjan päähenkilöt ovat tutusti koko Suomen tuntema kyläkauppias Vesa Keskinen, kihlattu Jane ja parin Maria-tytär. Perhe elää jännittävää aikaa pian syntyvää vauvaa odotellessa. Lisäksi Vesan anoppi on muuttanut jo alkukeväästä Brasiliasta Tuuriin saman katon alle ja auttaa perhettä aina syksyyn asti. Mukana tapahtumarikkaassa suvessa on myös tuttuja suosikkihahmoja, kuten Danny, Katmandu ja Tuula.

- Itseni tuntien en tänäkään kesänä voi välttyä yllätyksiltä, vaikka suunnitelmissani onkin viettää tasapainoinen, työntäyteinen perhekesä anopin valvovien silmien alla. Uskon, että kohtalo on kuitenkin varannut minulle kommelluksia tuttuun tyyliinsä, Vesa Keskinen sanoo.

Tuurin kyläkauppa -sarjan ensimmäisen kauden päätösjakso nähdään TV5:lla torstaina 7. toukokuuta klo 20.00. Kauden päätöstä juhlitaan huippuartistien tähdittämän MiljoonaRockin tahtiin. Lavalle nousevat mm. Eppu Normaali, Popeda, The 69Eyes ja HIM. Toinen tuotantokausi nähdään kanavalla ensi vuonna.

Ohjelman tuottaa Moskito Television.

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat