Sankaripoliisi pelasti koiran mutavyörystä - katso dramaattinen video

22.05.2015 19:58 - Mikko Räsänen

Kolumbiassa sateet ovat aiheuttaneet useita maanvyöryjä, jotka ovat vaatineet lukuisia ihmishenkiä. Sankaripolisiin ansiosta yksi koira sai kuitenkin säilyttää henkensä.

Kahdesta kolumbialaisesta poliisista on tullut maailmankuuluja sen jälkeen, kun poliisit olivat taistelleet vuolaana virtaavaa mutavyöryä vastaan pelastaakseen sen pyörteisiin joutuneen koiran. 

Kolumbian maanvyöryissä on kuollut useita ihmisiä. Sateen synnyttämä mutavyöry olisi vaatinut myös koiran hengen, ellei kaksi poliisia olisi huomanneet koiran ahdinkoa. Poliisit tekivät kaikkensa saadakseen hukkumassa olevan koiran pelastettua. Lopulta toinen poliiseista hyppäsi jokeen ja onnistui koppaamaan koiran syliinsä. 

Täysin uupunut koira oli rannalla aivan loppu ja pystyi vain makaamaan kyljellään. Koira oli jo ehtinyt loukata itseään osuessaan kiviin, mutta se toimitettiin hoitoon ja tulee raporttien mukaan toipumaan vammoistaan täydellisesti.

Katso dramaattinen video tapahtuneesta alta. 

Ei ole tietoa, olivatko sankaripoliisit itse koiranomistajia. Iskelmä kuitenkin kertoi viime viikolla tieteellisestä tutkimuksesta, jolla oli onnistuttu selvittämään syy siihen, miksi koiranomistajat rakastavat koiria niin paljon. Lue tutkimuksesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat