Kokeile japanilaista käsihierontaa - Yllättävä apu vaivoihin

01.08.2015 16:42 - Senni Loikala

Muinaisesta japanilaisesta hoidosta voi löytyä apu hermostuneisuuden lisäksi moneen muuhun vaivaan.

Jin Shin Jyutsu on muinainen japanilainen hoitomuoto, jossa parannetaan terveyttä etsimällä jokaisesta sormesta painelupisteitä. Lue alta, mihin kaikkeen sinun uskotaan saavan apua pelkästään sormiasi painelemalla! 

Peukalo

Jos painelet peukaloasi, saatat pystyä vähentämään hermostuneisuutta, ahdistuneisuutta ja masennusta. Peukalon pisteistä voi löytyä apu myös iho-ongelmiin, päänsärkyihin, vatsakipuihin ja jatkuvaan sairasteluun. Sen myös uskotaan takaavan vatsan hyvinvoinnin.

Etusormi

Kyseisen sormen painelun uskotaan vaikuttavan myönteisesti munuaisten ja virtsarakon toimintaan. Sen kerrotaan myös helpottavan muun muassa lihaskramppeja, selkäkipuja, hammassärkyä ja ruoansulatusvaikeuksia.

Keskisormi

Sormirivistösi keskimmäistä kaveria painelemalla pystyt uskomusten mukaan vaikuttamaan hermoihisi ja maksaasi. Sen uskotaan myös parantavan sydän- ja verisuonien terveyttä, sekä näkökykyä. Keskisormen painelu saattaa myös helpottaa kuukautiskipuja ja päänsärkyä, sekä lieventää vihan ja epävarmuuden tunteita.

Nimetön

Kyseisen sormen painelusta saattaa löytyä apu korvien soimiseen, hengitysvaikeuksiin tai ruoansulatusongelmiin. Nimettömän uskotaan olevan yhteydessä juuri ruoansulatuselimiin sekä keuhkoihin. 

Pikkusormi

Sormiemme pienimmän kaverin vastuutehtävänä on helpottaa ilmavaivoja, kurkkukipua sekä ongelmia luiden kanssa. Pikkusormen painelun uskotaan tekevän hyvää myös sydämelle, ja vähentävän jännittyneisyyden, ahdistuksen ja yksinäisyyden tunteita.

 

Lähde: Higher Perspective

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat