Suomalainen hoitaa krapulaansa herkuilla: "Meetvurstin sisään aurajuustoa"

12.08.2015 13:16 - Mika Parikka

Perinteiset kebabit eivät ole mitään, kun suomalainen alkaa lääkitä itseään krapulapäivänä.

Kun krapula yltyy niin pahaksi, ettei kotoa jaksa lähteä, tai lähipizzerian tarjonta ei muuten vain kiinnosta, pitää turvautua omiin keinoihin taltuttaa paha olo. Monilla meistä on todella outoja krapularuokia, joista suomalaiset kertovat nyt omansa. 

Osa ruuista on sellaisia, että itselle saattaa tulla paha olo jo pelkästä ajatuksesta. Meitä on selkeästi moneen junaan:

"Laitan salamia mikroon noin puoleksi minuutiksi. Niistä tulee huikeita rapeita makupaloja, vähän niin kuin sipsejä."

"Käärin usein meetvurstin sisään aurajuustoa. Niillä lähtee pahempikin krapula."

"Pekonia, kanaa, jauhelihaa, kanamunaa, nachoja, taco-majoneesia ja salsaa. Kaikki sekaisin yhteen suureen kulhoon ja isolla lusikalla suuhun." 

"Ruisleipä paahtimeen ja paljon voita päälle. Lisukkeeksi tulee kuningatarhilloa, sinappisilliä ja tomaattia. Loistava makean ja suolaisen sekoitus."

"Murennan kokonaisen kolmion aurajuustoa kermaviiliin, sekoitan ja syön koko hoidon lusikalla."

"Syön aina tuorepastaa raakana, ja dippailen niitä sitten pestoon. Pastaa ei saa missään nimessä keittää."

"Tarvitaan vain pizza, noin viisi euron juustohampurilaista ja isot ranskalaiset. Niistä tulee taiteiltua kaikenlaista, kerran pistin pizzan päälle hampurilaiset ja ranskalaiset, jonka jälkeen taittelin koko hoidon kaksinkerroin. Se oli vähän niin kuin calzone."

"Laitan kurkun päälle sinappia. Toimii aina!"

Viimeistään nämä ruuat todistavat sen, että krapula on todella henkilökohtainen asia. 

Kilpailut

Uusimmat