Onko sinulla maailman ihanin kumppani? Nämä hetket sen kertovat

17.08.2015 12:19 - Senni Loikala

Pienet hetkissä pilkahtaa usein enemmän rakkautta kuin aavistaisikaan.  

Parisuhde tuo tullessaan nopeita hetkiä, jolloin tuntee olevansa erityisen onnekas ihminen. Kokosimme alle tilanteita, joista moni ainutlaatuisen ihanan kumppanin löytänyt ihminen on kiitollinen.

1) Kun ystävien kanssa vietetty baari-ilta tai illanistujaiset päättyvät yöllä, ja tiedät pääseväsi oman kultasi viereen nukkumaan.

2) Kun huomaat kertovasi rakkaallesi vaikeista kokemuksistasi, joista et ole puhunut kenellekkään pitkään aikaan.  

3) Kun olet tekemässä asioita, joita et ilman kultaasi olisi tullut koskaan kokeilleeksi. Kun kumppanisi esimerkiksi tahtoo sinut mukaansa katsomaan odottamaansa jalkapallopeliä, etkä ole seurannut lajia ollenkaan, saatat saada unohtumattoman illan uusien tilanteiden ansiosta.

4) Kun rakas tulee halaamaan sinua, eikä teidän edes tarvitse puhua mitään. 

5) Kun ymmärrät, että joku tahtoo pitää sinusta ja turvallisuudestasi hyvää huolta. On hienoa, jos rakkaasi vaatii sinua esimerkiksi käyttämään pyöräilykypärää, syömään vitamiineja tai laittamaan korvatulpat keikalle. 

6) Kun rakkaasi mainitsee ohimennen jotakin tulevaisuudestaan, jossa sinä olet mukana. Silloin voi olla kiitollinen, jos tiedätte, että tahdotte viettää elämäänne yhdessä ja rakastaa toisianne. Vapaus myös unelmoida yhteisistä asioista on arvokasta.

7) Kun sinulle sattuu jotakin ikävää, on sinulla rakastava ihminen, joka tahtoo tukea ja saada olosi paremmaksi. Sama pätee myös toisinpäin - jos rakkaasi saa esimerkiksi potkut, hän menettää läheisensä tai on riidellyt äitinsä kanssa, tunnet olevasi erityinen ihminen, koska juuri sinä olet jakamassa hänen kanssaan vaikeitakin asioita. 

 

Kilpailut

Uusimmat