Mitä naiset sanovat vs. mitä he oikeasti tarkoittavat

03.09.2015 10:21 - Anna Hopi

Miehelle naisellinen kieli on joskus täyttä hepreaa, ja se on ihan normaalia.

Jokainen mies voi kuitenkin opetella lukemaan tätä vihjailuiden, eleiden, ilmeiden ja huokausten täyttämää hienovaraista viestijärjestelmää. Katso alta kahdeksan paljastavaa tapausta.

Nainen sanoo: "Kaikki on ok..."

Tilanne on riistäytymässä käsistä. Älä missään tapauksessa kuittaa tilannetta sillä, että kaikki tosiaankin olisi ok, sillä näin ei ole. Nainen haluaa, että jatkat kyselemistä. "Oletko varma?" -kysymys on ainoa oikea tapa selvitä tästä tilanteesta. Jos naisen ilme ja ruumiinkieli näyttää apealta, hän on todennäköisesti hyvän itkun ja olkapään tarpeessa.


Nainen sanoo: "Anteeksi mitä?!"

Ennen kuin helvetti pääsee irti, tarkista nopeasti mitä oikein äsken sanoit. On mahdollista, että hän vain kuuli väärin, mutta todennäköisesti hän kyllä kuuli ja on täysi eri mieltä. Sinulla on yksi tilaisuus korjata vastauksesi.


Nainen sanoo: "Ei se mitään."

Mitä ikinä teit tai sanoit, se todellakin haittaa. Katso vaikka hänen kehonkieltään. Kädet puuskassa katseesi välttely ei tarkoita sitä, että olet saanut anteeksi avoimin sydämin. Suosittelen lisäanteeksipyyntöjä ja hyvityksiä isolla kädellä.

 

Nainen sanoo: "Näytänkö näiden housujen kanssa lihavalta?"

Hän tuntee olonsa rumaksi ja haluaa vahvistusta sinulta, että hän edelleen on mielestäsi kaunein ja seksikkäin nainen maan päällä. Älä  vastaa kyllä tai ei, vaan sano hänelle, että "Kulta, näytät upealta, mitä tahansa sinulla on ylläsi."

 

Nainen sanoo: "Awwwww...."

Joko hän näki tai kuuli jotain todella ihastuttavaa tai teit juuri jotain, mikä hellytti hänen sydäntään. Etene tähän suuntaan, niin saat suhteeseenne lisää liekkiä.

Nainen sanoo: "Tässä menee viisi minuuttia."

Nainen arvioi ajan aina alakanttiin. Hänen viisi minuuttiaan tarkoittaa oikeasti 20 minuuttia. Varaa paljon aikaa odottelemiseen.

Nainen sanoo: "Ei sinun tarvitse ostaa minulle mitään..."

Huomaa tarvitse-sana lauseessa. Niin, sinun ei tarvitse ostaa hänelle mitään tai huomioida häntä, mutta salaisesti hän haluaa sinun tekevän niin. Näytä hänelle tässäkin tilanteessa, että arvostat häntä muistamalla häntä jollain pienellä lahjalla.

Nainen sanoo: "Tee mitä haluat."

Hälytys, hälytys! Tämä on testi. Hän katsoo, mitä aiot tehdä, kun saat itse valita vapaasti. Hän aikoo nähdä, ajatteletko häntä silloinkin, kun sinun ei tarvitse. Hän haluaa salaisesti, että laitat suhteenne kaiken muun yläpuolelle.

 

Lähde: FamilyShare.

Kilpailut

Uusimmat