Antti Holma: "Oma TV-ohjelma on aina vähän järkytys"

17.09.2015 15:36 - Anna Hopi

Näyttelijä Antti Holma purskahti nauruun, kun talk show'lle ehdotettiin hänen nimeään.

Olisiko Putouksesta ja muista produktioista tuttu mies osannut pikkupoikana aavistaa, että vielä jonain päivänä hänellä olisi oma keskusteluohjelma televisiossa?

- Olin pikkupoikana niin kiireinen kaikkien projektieni kanssa, en ehtinyt niin pitkälle ajatella. Samoin on tänä päivänä. Oma TV-ohjelma on aina vähän järkytys. Tätä mietittiin aluksi kaikenlaisilla konsepteilla ja kun tätä nimeä ehdotettiin, ensimmäinen reaktio oli raivoisa nauru. Kysyin, että ihanko totta aiotte antaa nimeksi Antti Holma Show, Holma muistelee.

- Kuitenkin lähdin siihen, koska kun ohjelmalla on nimeni, siinä on minun vaikutukseni. Olen saanut olla mukana kaikissa asioissa ja seison ohjelman takana. Minulle kaikki vieraani olivat muutamaa lukuunottamatta jo etukäteen tuttuja.

Antti Holma on ihmetellyt, kun hänestä on puhuttu ohjelman tähtenä.

- Se, että siinä on mun nimi, tarkoittaa, että olen isäntänä siellä. Mut esiteltiin tänään ohjelman tähtenä, kun olin TV-lähetyksessä. Vieraat ovat tähtiä, minä olen isäntä. Kuviossa oli hauskinta, kun istuttiin alas ja aloin kuuntelemaan ihmisten juttuja. Sehän on se mun homma ohjelmassa. Vieraat kertoivat hyvät jutut, minulla ei ollut niin isoa vetovastuuta ja hauskuutusvastuuta kuin aluksi luulin.

Kaikkia ohjelmassa nähtäviä ihmisiä Holma ei sentään tuntenut etukäteen.

- Siellä oli Vesterisen Teemu, jota en ollut koskaan aikaisemmin tavannut, mutta olen ollut tosi kauan Teemun fani. Uskalsin ajatella, että ehkä se menee hyvin. Se meni loistavasti. Kun valitsin ihmiset itse, tiesin mitä odottaa. En joutunut ventovieraan kanssa kaivelemaan hänestä mitään. Olen iloinen, ettei tullut kanavalta listaa, että mitä vieraita ohjelmaan täytyy tulla.

 

Antti Holma Show käynnistyy tänään MTV-kanavalla klo 21:00.

Kilpailut

Uusimmat