Lentomatkustajan hyvä teko liikutti perheenäitiä: "Se toi kyyneleet silmiini"

29.09.2015 12:36 - Anna Hopi

Rebekka Garvisonin ja hänen lapsensa lentomatka todisti, että pienelläkin teolla voi olla suuri vaikutus.

Rebekka Garvison matkusti lentokoneella päästäkseen tapaamaan armeijassa työskentelevää miestään. Mukana oli naisen vauva. Kalamazoosta Michiganista kotoisin oleva tuore äiti hermoili etukäteen lennosta Rylee-tyttären kanssa. Hän päätyi koneessa istumaan sellaisten ihmisten viereen, jotka eivät iloinneet siitä, että Rebecca oli lentokoneessa lapsen kanssa.

Lapsi alkoi itkeä aistiessaan torjuvan energian ja perheenäiti oli ongelmissa tämän kanssa.

"Päätin kysyä toiselta matkustajalta, pääsisinkö siirtymään pari riviä eteenpäin, jossa oli kaksi tyhjää paikkaa. Matkustaja sanoi kyllä ja istuin tämän upean naisen vieressä. Hän muutti kokonaan päiväni kulun. Rylee ei lopettanut itkemistään, vaikka tein kaikkeni. Nainen kysyi, saisiko hän yrittää. Heti kun hän otti lapsen syliinsä, Rylee katseli ikkunasta ulos ja lopetti itkemisen. Kun nousimme ilmaan, lapsi nukahti samantien. Hän nukkui naisen sylissä koko matkan. Tämä nainen sanoi, että tästä ollut vaivaa ja hän jopa kantoi lapsen pois koneesta," kertoi nainen suosituksi nousseessa Facebook-päivityksessään.

"Nyfesha Miller, et koskaan voi ymmärtää, miten onnelliseksi tämä pieni hyvä teko minun perheeni teki. Olisit voinut pyöritellä silmiäsi ja olla ärsyyntynyt kuten kaikki muut, mutta otit lapseni syliisi ja pidit häntä sylissäsi koko lennon ajan ja annoit minun levätä hetken ajan. Se toi kyyneleet silmiini, kun istuin ja katselinl sinua ja nukkuvaa Ryleetä. En voinut uskoa, että kaikki sujuikin ja miten paljon välitit meistä. Kiitos paljon!"

Something amazing happened to me today and I will never be able to express how grateful I am for it. If anyone has ever...

Posted by Rebekka Garvison on Thursday, September 24, 2015



Lähde: Huffington Post.



Oletko vaimo, jota on helppo rakastaa? Tee täältä paljastava ja helppo testi.

Kilpailut

Uusimmat