4 tapaa, joilla miehesi osoittaa romanttisuuttaan

08.10.2015 10:00 - Emma Ylistalo

Jos toivoisit miehesi olevan romanttisempi, kannattaa painostuksen sijaan katsoa asiaa hieman eri kantilta. Voi olla, että kumppanisi onkin paljon romanttisempi kuin aluksi huomaatkaan.

Naiset toivovat mieheltä usein enemmän romantiikkaa suhteeseen. Mutta vaikka kynttiläillallisia tai romanttisia viikonloppuja ei olisikaan niin usein kuin kaipaat, voi miehessäsi silti olla romanttinen puoli. Lue alta neljä asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. 

1. Romantiikka on suhteellista

Kun saat ihanan sähköpostin mieheltäsi kesken työpäivän, muista vaalia sitä. Hän ei välttämättä kirjoita sinulle rakkausrunoa tai vie sinua tanssimaan, mutta se on ymmärrettävää. Anna miehesi olla romanttinen hänelle luonnollisella tavalla. Huomioi ja arvosta kumppanisi omaleimaista romantiikkaa. Hän saattaa osoittaa rakkautensa esimerkiksi antamalla sinun nukkua pidempään, kun hän hoitaa lapsille aamupalan.

2. Huomioi vaivannäkö

Useimmat miehet yrittävät olla romanttisia. Kiinnitä siihen huomiota, vaikka kaikki ei aina menisikään suunnitelmien mukaan. Miehesi on saattanut unohtaa pöytävarauksen tekemisen uuteen hienoon ravintolaan, mutta hän on ajatellut vievänsä sinut hienosti ulos syömään. Kun puolisosi suunnittelee romanttista illallista tai viikonloppureissua teille kahdelle, hän haluaa näyttää rakkautensa ja tehdä sinut onnelliseksi. Muista nämä silloinkin, kun kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan.

3. Kompromissit ovat tärkeitä

Suhde on onnistunut kun kumpikin suostuu tekemään siinä kompromisseja. Vaikka miehesi ei pitäisikään romanttisista komedioista, hän saattaa silti suostua katsomaan joskus sellaisen sinun mieliksesi. Tee sinäkin hänelle sama ja suostu joskus seuraksi jalkapallo-otteluun. Kun kumpikin tekee välillä kompromisseja, romantiikkakin kukkii.

4. Romanttisuus kasvaa suhteen myötä

Vaikka miehesi ei alkuun vaikuttaisikaan romanttiselta, älä vaivu epätoivoon. Kun hän oppii mistä sinä pidät ja kun rakkautesi häntä kohtaan kasvaa, näet hänet entistä romanttisempana. Päästä irti omista uskomuksistasi liittyen romantiikkaan ja katso, mikä on miehesi tapa osoittaa sitä.


Lähde: Family Share

Kerroimme aikaisemmin tapoja, joilla voit osoittaa välittämistä kumppanillesi. Lue uutinen täältä.


Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat