Parhaimmat Bond-tunnuskappaleet listattiin - kuuntele täältä

27.10.2015 14:08 - Anna Hopi

Iskelmän toimitus kokosi Bond-fanien iloksi yhteen kaikkien aikojen ikimuistoisimmat Bond-tunnuskappaleet.

30. lokakuuta tulee ensi-iltaan uusin Bond-elokuva Spectre, jota tähdittää Daniel Craig. Bond-hahmolla on pitkä historiansa ja suuri joukko faneja. Yhtä lailla kuin suureen yleisöön vetoavat agentti 007 hurjapäiset seikkailut, elokuvissa viehättävät niiden dramaattiset, toinen toistaan hienommat tunnuskappaleet.

Kokosimme alle kymmenen parasta Bond-tunnuskappaletta. Mikä niistä vetoaa sinuun?

Madonnan Die Another Day -kappale kuullaan Kuolema saa odottaa -elokuvassa, jota tähdittivät vuonna 2002 Pierce Brosnan ja Halle Berry.

 

007 ja lupa tappaa on vuonna 1989 julkaistu, Timothy Daltonin tähdittämä Bond, jonka tunnusmusiikkina kuultiin upea kappale Licence to Kill. Esittäjä on Gladys Knight.


Tina Turner esitti huikean tunnuskappaleen Goldeneye, joka kuultiin 007 ja kultainen silmä -elokuvassa. Sitä tähditti Pierce Brosnan ja Famke Janssen.

 

Adelen Skyfall-tulkinta kuullaan vuonna 2012 julkaistussa Bond-elokuvassa, jota tahdittää Daniel Craig. 007 Skyfall -elokuvassa ovat mukana Naomie Harris ja Bérénice Marlohe.

 

Uusimman Bond-elokuvan tunnuskappale on Sam Smithin Writing's On The Wall. Spectre-elokuvaa tähdittää Daniel Craig ja Monica Bellucci.

 

007 ja kultasormi -elokuvassa kuultiin vuonna 1965 legendaarinen Goldfinger-kappale, jonka esitti Shirley Bassey. James Bondina nähtiin Sean Connery.

 

A View To A Kill on Bond-tunnusmusiikki vuoden 1985 elokuvasta 007 ja kuoleman katse, jota tähditti Roger Moore. Esittäjä on Duran Duran.

 

Chris Cornellin You Know My Name -kappale kuultiin Casino Royale -elokuvan tunnuskappaleena. Elokuvaa tähditti Daniel Craig vuonna 2006.

 

Vuonna 1967 Elät vain kahdesti -elokuvassa nähdään James Bondin roolissa Sean Connery. Tunnuskappaleen You Only Live Twice esitti Nancy Sinatra.

 

Viimeisimpänä, muttei vähimpänä esiteltäköön alkuperäinen James Bond -tunnusmusiikki, jonka John Barry.

 

Kilpailut

Uusimmat