Hän on kaikkien aikojen James Bond

28.10.2015 09:53 - Anna Hopi

Iskelmän kuuntelijat saivat äänestää Facebookissa kaikkien aikojen James Bondia. Voittaja oli ylivoimainen.

Ikimuistoisen charmantti Sean Connery keräsi suurimman osan äänistä. Yli puolet Iskelmän kuuntelijoista koki, että Seanin karisma on ylivoimainen. Connery on esiintynyt yhteensä seitsemässä Bond-elokuvassa, joihin lukeutuvat muun muassa Salainen agentti 007 ja tohtori No ja 007 ja Kultasormi.

"Sean Connery ehdottomasti. Ainoa todella charmikas Bond."

"Kunnioitan vanhaa Herraa, eli Connery. Hän on aito ja oikea, koska sekä hän että Bond ovat skotteja."

"Sean Connery on komea, miehekäs vieläkin, vaikka ikää miehellä on jo jonkin verran"

"Sean Connery, kellään ei ole samanlaisia pusuhuulia."

"Oikea Bond on Sean Connery hänen valtavan karismansa vuoksi"

"Sean on paras, saa housut pyörimään jaloissa"

Toiseksi eniten ääniä sai Roger Moore, jota monet pitävät myös sinä oikeana Bondina. Moore näytteli uransa aikana myöskin seitsemässä Bond-elokuvassa, joihin lukeutuvat 007 rakastettuni ja Octopussy - mustekala.

"Roger Moore tietenkin - jäätävä katse"

"Roger Moore on ehdottomasti coolein Bondin imagoon sopiva näyttelijä. Daniel Craig näyttää virolaiselta myymälävarkaalta ja uusimmat suunnitelmat voi vain kuvitella."

"Kyllä Roogeri on se oikea!"

"Roger Moore, ehdottomasti paras. Mukana myös hieman huumoria. Nykyään Bondit ovat aika "mustia" ja vakavia."

Kolmanneksi eniten ääniä sai uusin Bond, Daniel Craig. Hänellä on takanaan kolme Bond-elokuvaa, joihin lukeutuvat Casino Royale ja 007 Skyfall. Craig nähdään uusimmassa Spectre-elokuvassa 30. lokakuuta.

"Daniel Craig on komein ja hänessä on särmää."

"Daniel Craig on eniten Bondmainen näyttelijä. Silmäkin lepää."

"Daniel Craig vastaa parhaiten kirjojen Bondia."

Huolimatta siitä, että Pierce Brosnan ehti näytellä Bondin roolia neljässä elokuvassa, mies ei saanut kovin montaa ääntä äänestyksessä. Ikimuistoisin elokuvista lienee 007 ja kultainen silmä.

"Pierce Brosnan. Hän oli Bond silloin, kun itse olin teini-iässä ja aloin katselemaan Bondeja. Siitä asti olen ollut sitä mieltä, että hän on se oikea Bond."

"Pierce Brosnan, koska hänen elokuvansa on muita vauhdikkaampia ja Brosnan osaa näytellä paremmin kuin muut."

Muilla Bondeilla ei mennyt Iskelmän äänestyksessä kovin vahvasti. Timothy Dalton sai äänestyksessä vain yhden puoltoäänen. Hän näytteli kahdessa Bondissa, jotka ovat 007 vaaran vyöhykkeella ja 007 ja lupa tappaa.

George Lazenby ei saanut yhtään ääntä, mutta hänen elokuvaansa Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa spekuloitiin internetkeskustelussa.

"Georgekin oli ihan jees, mutta ei se elokuva ollut tarinaltaan perinteinen James Bond."

"Georgen Bond oli itse asiassa yksi parhaista, mutta juuri Georgen surkea näytteleminen pilasi leffan. Moore tai Connery siinä leffassa, niin se olisi ollut hyvin myyvä ja yksi parhaita Bond-elokuvista."

Kilpailut

Uusimmat