Anna: Suosikkinäyttelijä luopui unelma-ammatista - työskentelee nyt putkifirmassa

30.10.2015 10:49 - Anna Hopi

Irtiottoja-, Kumman kaa-, ja Salatut elämät -ohjelmista tuttu TV-kasvo Susanna Mikkonen, 47, teki suuren elämänmuutoksen.

Suosikkinäyttelijä Susanna Mikkonen (os. Anteroinen) jätti alkuvuodesta taakseen 20 vuotta kestäneen näyttelijän uran. Hän ryhtyi tavallisiin, säännöllisiin päivätöihin ja työskentelee nykyään putkifirman palveluksessa. Mikkosen mukaan se antaa mahdollisuuden keskittyä eri tavalla myös äitiyteen ja omiin harrastuksiin.

- Näyttelijä on instrumentti itsessään, hän työskentelee oman kehonsa ja mielensä kautta. Alkoi tuntua siltä, etten halua mennä näyttämölle, koska siellä on oltava valmis tekemään melkein mitä vain. Tässä kohtaa elämää en halua enää paljastaa ja repiä itseäni, vaan mieluummin vetäytyä ja varjella, kertoi Mikkonen Annan haastattelussa.

Mikkonen ajatteli valintansa tehdessään myös terveyttään. Hänellä oli todettu pari vuotta sitten nivelreuma, jota näyttelijän työn aiheuttama stressi pahensi.

Putkifirmatyön ansiosta Mikkosella on aikaa maalata. Hän osallistui Kaija Juurikkalan Taiga-kuvataidekurssille, jossa hänen työnsä olivat ensi kertaa nähtävillä. Sen hälkeen maalausharrastus sai uutta tuulta alleen.

Lähde: Anna.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat