Suomen tunnetuin Playboy-äiti: Perhe suhtautuu nakukuviin huumorilla

18.11.2015 12:12 - Anna Hopi

Lempäälästä kotoisin oleva Susanna Tanni on viiden lapsen äiti. Hän on jutellut lastensa kanssa julkisuudesta, joka syntyi Playboy-kuvien ansiosta.

Susanna Tannin elämää seuraamalla voi oppia sen, että tavallinen perheenäitikin voi yhtäkkiä olla yllättävissä tilanteissa. Esimerkiksi Playboy-lehden kuvauksissa ulkomailla. Kaikki alkoi yhteydenotosta Facebookissa, ja nyt Susanna on lehdissä seurattu julkisuuden henkilö.

Miten hänen läheisensä ovat reagoineet uuteen tilanteeseen?

- Uusi ja tuntematon herättää aina pelkoa, että mitä tästä seuraa. Puoliso tuntee minut syvältä. Hän tietää millainen olen. Hän suhtautuu koko ajan vain kannustavammin - jopa nakukalenteriin ja K-18-kuviin. Hän näkee sen ajatuksen takana. Kyse ei ole siitä, että minun täytyisi vaan päästä poseeraamaan alasti, vaan se ihmisen eläminen ilman pelko. On tärkeää olla itsensä olit sitten millainen tahansa, kertoi Susanna Tanni Iskelmälle.

- Olisi ollut kurjaa, jos tämä olisi aiheuttanut suhteeseemme jotain repivää. Onneksi niin ei ollut.

Parisuhteen lisäksi Tannin on ollut tärkeää huomioida lapset, jotka luonnollisesti miettivät tahollaan yllättävää käännettä.

- Minulla on itselläni kolme lasta ja sitten miehen lapset ovat meillä vuoroviikoin. Olemme keskustelleet asioista suoraan ja huumorin kautta. Olen kuullut tästä jutusta monta hyvää läppää.

"Olen kiitollinen elämänmuutoksesta"

Moni on lähettänyt Susannalle hyvää palautetta rohkeudesta. Tanni haluaakin painottaa, että hänen tekemisissään on hyvä taka-ajatus - elämä ilman pelkoa omassa nahassa.

- Minulla on vilpitön halu auttaa ihmisiä. Jos maailma olisi ideaalipaikka elää, niin pystyisin tuomaan jokaiselle sen tunteen, mitä tuntuu elää ilman pelkoa. Se olisi huikeaa. Siihen liittyy itsensä hyväksymistä, että pystyy katsomaan maailmaa sydämen kautta. Suurin kahlitseva pelko ihmisillä on se, mitä muut ajattelevat, kertoi nainen.

Tanni antaa viikoittain haastatteluja eri medioille. Miltä julkisuus on tähän mennessä tuntunut?

- Eihän sitä kuviota voi kokonaan käsittää. En ole kuitenkaan missään vaiheessa pelännyt julkisuutta. Olen kiitollinen kaikesta. Tämä on ollut iso elämänmuutos, vaikka arki ei olekaan muuttunut paljoa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat