Kaija Koo, Antti Tuisku ja JVG tähdittävät huippukonserttia kesällä!

20.11.2015 09:55 - Anna Hopi

Kolme viihdetaivaan kuuminta nimeä varmistavat, että kesäkuussa Espoossa on vuoden bileet.

Suomalaisen popmusiikin huiput kokoontuvat konsertoimaan Espoon Metro Areenaan kesäkuun alussa. KLR SPECIAL 2016 –konsertin lavalle nousevat lauantaina 4. kesäkuuta muun muassa Kaija Koo, Antti Tuisku ja JVG sekä muita myöhemmin julkistettavia artisteja. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy lähiaikoina.

KLR SPECIAL 2016 –konsertti on sallittu kaiken ikäisille, mutta Areenassa on myös monia K-18 anniskelualueita. Kyseessä ovat todelliset kesänalkajaisbileet, sillä kouluvuosi päättyy samana päivänä. KLR SPECIAL 2016 on uusi erikoistapahtuma, jonka tarkoituksena on nostaa Espoota maamme festarikartalle. Muista Espoossa tänä vuonna järjestettävistä KLR 2016 –konserteista tiedotetaan myöhemmin erikseen.

KLR SPECIAL 2016 –konsertin naistähtenä loistaa Kaija Koo, jonka ura Suomen musiikkihistoriassa on ollut poikkeuksellisen menestyksekäs. Laulajattaren albumeja on myyty hänen uransa aikana jo yli puoli miljoonaa kappaletta. Kaunis rietas onnellinen -kokoelmalevy julkaistiin syksyllä 2011, ja sen nimikkokappaleesta tuli yksi Kaija Koon isoimmista hiteistä. Kaija Koo yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen keikkayleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista.

Vuonna 2004 debyyttialbuminsa, Ensimmäinen, julkaissut Antti Tuisku on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmista pop-artisteista. Tuiskun levyjä on myyty Suomessa kaikkiaan jo yli 200 000 kappaletta. Hänen suurimpia hittejään ovat Läpi jään, Sekaisin, Juuret, Hyökyaalto ja Yksinäinen. Tuiskun kymmenes studioalbumi, En kommentoi, julkaistiin viime toukokuussa, ja se myi nopeasti platinaa, eli yli 20 000 kappaletta.

Suosittu rap-kaksikko, JVG, julkaisi debyyttialbuminsa Mustaa kultaa huhtikuussa 2011. Albumi vietti yhteensä neljä viikkoa virallisen albumilistan ykkösenä ja myi kultaa. JVG voitti vuoden tulokas- ja vuoden hiphop-albumi -palkinnot Emma-gaalassa 2012. Kovana live-esiintyjänä mainetta saaneen JVG:n tunnetuimpia kappaleita ovat Häissä, Voitolla yöhön ja Huominen on huomenna. Sekä Antti Tuisku että JVG:n VilleGalle olivat mukana myös Vain elämää –ohjelman edellisellä tuotantokaudella.

KLR SPECIAL 2016 –konsertti tarjoaa huikean kesäloman avauksen kaikenikäisille kotimaisen huippumusiikin ystäville. Luvassa on lisäksi yksi harvoista pääkaupunkiseudulla järjestettävistä kesäfestareista.


Kilpailut

Uusimmat