Me Naiset: Essi Hellén pelkäsi tulevansa alkoholistiksi - jätti viinan

04.12.2015 11:34 - Anna Hopi

Essi Hellén oli humalassa hauska tapaus, joka ei onneksi joutunut vaikeuksiin. Hän päätti silti luopua juomisesta.

Putous-tähti Essi Hellén on puhunut julkisuudessa absolutismistaan. Hän kertoi nyt Me Naisten haastattelussa, että teatterikoulun opiskeluaikojen juominen oli jäädä päälle.

- Kaiken sen hurlumhein keskellä viinankäyttö oli alkanut ahdistaa. Minusta oli tullut tyyppi, joka pyysi aina muita jäämään vielä yhdelle ja jolle maistui aina, kertoi Hellén.

Kun bileseuraa halusi, kavereita löytyi aina. Jossain vaiheessa nainen havahtui juhlivansa aina eri seurassa uusien ihmisten kanssa. Kirkkaita ja kovia juomia kului ja krapulatilat olivat sen mukaisia. Määrät olivat niin isoja, ettei niistä kehdannut kertoa terveydenhoitajalle.

Hellén teki lopettamispäätöksen, kun muutti bilekeskeisestä Helsingistä. Hän lähti 24-vuotiaana aviomiehensa Mikko Virtasen kanssa Kokkolaan töiden perässä.

- Juomisestani oli jo tullut ongelma, se ei ollut täysin hallinnassani. Jätin viinan, koska tajusin, että siitä voisi tulla minulla ongelma, Tai minusta voisi tulla alkoholisti, jos antautuisin sille vaikkapa kriisitilanteessa, kertoi tähti.

Lähde: Me Naiset.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat