Joonas Nordman: En ole sanonut jättäväni Putousta

10.12.2015 14:31 - Rea Tallgren

Joonas Nordmanin mukaan hän ei ole pohtinut tulevaa vuotta, mutta on valmis antamaan tilaa muille.  

Tänään Ilta-Sanomat uutisoi, että näyttelijä Joonas Nordman aikoo jättää Putous-ohjelman tämän kauden jälkeen. Iskelmän Anna Hopi tavoitti herran kommentoimaan asiaa ja selvisi, että miehen mukaan otsikko oli aika villi.

- Ehkä vähän koen, että juttu oli otsikoitu villisti. En sanonut jättäväni tai lopettavani. Lähinnä tarkoitin sitä, että en ole seuraavaa kautta hirveästi ajatellut. Olen myös sitä mieltä, että ohjelmaa kannattaa uudistaa ja ottaa mukaan uusia tekijöitä, mies kertoi Iskelmän haastattelussa.

Miehen mukaan lopettamispäätöstä ei ole tehty, mutta hän on kuitenkin valmis antamaan tilaa uusille kasvoille.

- Ohjelman vahvuus on ollut siinä, että siinä on ollut vuosien varrella eri näyttelijöitä. Se on keino, jonka avulla ohjelma pysyy freesinä. Se mikä kuvio on vuoden kuluttua, sitä ei voi tietää. Itse ainakin olen valmis siihen, että joku lahjakas kasvo tulee itseni tilalle.

Alkuvuosi menee lomaillessa

Putouksen finaalilähetys nähdään tv:ssä lauantaina. Kolmen parhaan joukkoon päässeen Nordmanin eli Matti Pikkuvanhasen fiilis on väsynyt mutta onnellinen.

- On ollut taas kerran todella hauska kausi. Olen päässyt kokeilemaan ja näyttämän uudenlaisia juttuja. Se on ollut palkitsevaa ja hauskaa. Kyllä väsymys painaa tuolla takaraivossa. Mutta nyt vedetään vielä lauantaihin ja sitten juhlitaan sen päälle.

Kiireisen kesän ja syksyn jälkeen miehellä on aikaa myös pienelle lomalle.

- Matka on suunnitteilla alku vuonna, tuli voitto tai ei. Jos voitto tulee, sitä juhlistan nukkumalla monta päivää putkeen. Kesällä lomailut jäi vähemmälle. Mutta mikäs sitä on loppuvuodesta nukkuessa, kun pihallakin on niin pimeetä.

 

Putouksen kauden päätösjakso nähdään Maikkarilla lauantaina klo 19.30

Kilpailut

Uusimmat