IS: Miksi Teemu Selänteen uutuusohjelmassa on mukana vain yksi naisurheilija?

08.01.2016 08:08 - Anna Hopi

Supertähdet-ohjelmassa nähdään miesurheilijoiden lisäksi Kiira Korpi.

Ohjelman vastaava tuottaja Riku Riihilahti kertoi Ilta-Sanomille, miten ohjelman casting tapahtui. Kiekkolegenda Teemu Selänne kutsuu Supertähdet-ohjelmassa uransa lopettaneet urheilutähdet luokseen Etelä-Kaliforniaan. Mukana sarjassa ovat ralliautoilija Marcus Grönholm, tennistähti Jarkko Nieminen, ex-alppihiihtäjä Kalle Palander ja ex-formulakuski Mika Häkkinen.

Ainoana naisena sarjassa nähdään taitoluistelija Kiira Korpi. Korpi korvaa ohjelmaan aiemmin suunnitellut Tanja Poutiainen-Rinteen, joka vetäytyi sarjan kuvauksista raskautensa takia.

– Lähdimme siitä liikkeelle, että Teemu kutsuu muita supertähtiä luokseen. Tietenkin sanomme tuotantoyhtiön ja kanavan näkökulmasta, että tätä voisi miettiä ja tämän voisi tehdä näin ja näin. Paljon ohjelmassa näkyy Teemun kädenjälki, Supertähdet-ohjelman vastaava tuottaja Riihilahti kertoi haastattelussa.

– Totta kai olisimme halunneet, että naisia olisi ollut tällä kaudella enemmän, mutta toivotaan, että jatkossa (toisella tuotantokaudella) on enemmän. Sekin riippuu taas paljon siitä, minkälainen dynamiikka on ja siitä, onko meillä silloin joku toinen, joka on kutsujana, Riihilahti pohtii.

Supertähdet-ohjelma alkaa Nelosella 10. huhtikuuta 2016.

Lähde: Ilta-Sanomat.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat