Pariskunnat kertoivat, miten elämä muuttuu kun harrastaa paljon seksiä

06.02.2016 12:22 - Emma Ylistalo

Seksi tuo elämään paljon iloa, mutta myös paikat saattavat aristaa sen jälkeen.

Women's Health -sivusto kokosi yhteen pariskuntien tarinoita päivistä, jolloin he harrastivat erityisen paljon seksiä. Vaikka osaa kerroista muistellaan lämmöllä, toiset myöntävät ettei se aina ole niin mukavaa kuin voisi luulla.

"Minä ja mieheni päätimme viettää koko päivän sisällä huonon sään takia. Emme halunneet mennä minnekään tai tehdä mitään, joten aloitimme aamuseksillä ja päätimme viettää "sänkypäivän". Vaihtelimme seksin, syömisen ja television katsomisen välillä. Teimme sen kuusi kertaa 12 tunnin aikana."

"Minulla oli erittäin kuumaa seksiä miehen kanssa, jota olin juuri alkanut tapailla ja päätimme kokeilla kuinka monta kertaa voisimme tehdä sitä 24 tunnin aikana. Teimme sen neljä kertaa ja olisimme varmaan pystyneet yhteen lisää, mutta jossakin vaiheessa siitä vain tulee fyysisesti epämukavaa. Ja myöskin väsyttävää."

"Kun olet nuori ja juuri ymmärtänyt seksin hienouden, haluat tehdä sitä niin paljon kuin mahdollista. Silloisen poikaystäväni vanhemmat olivat poissa kaupungista viikonlopun ja me teimme sitä jokaisessa mahdollisessa paikassa, myös porealtaassa. Kun aivastin seuraavana päivänä, vaginaani sattui."

"Kun olin rantalomalla kavereideni kanssa, löysin ensimmäisenä iltana upean naisen, jonka kanssa harrastimme seksiä. Tulin todella nopeasti, mikä oli todella kiusallista. Muutamaa iltaa myöhemmin olin todella humalassa ja päädyimme uudestaan sänkyyn. Päädyimme harrastamaan seksiä vielä kolme kertaa sinä yönä ja kerran aamulla.

"Kun minä ja vaimoni olimme häämatkalla, meidän oli tarkoitus mennä snorklaamaan ja vaeltamaan, mutta ilma oli kamala. Sen sijaan, että olisimme hermostuneet, vaimoni ehdotti, että harrastaisimme seksiä niin monta kertaa kuin pystyisimme. Ennätys oli viisi kertaa päivässä."

"Harrastin seksiä vaimoni kanssa seitsemän kertaa peräkkäin, mutta kerron: se ei ollut niin hauskaa kuin oletin sen olevan. Yritimme saada ensimmäistä lastamme ja vaimoni seurasi ovulaatiotaan. Yhtenä parhaista ovulaatiopäivistä hän käski minun soittaa töihin olevani kipeä, jotta voisimme harrastaa seksiä koko päivän. Se oli paljon ja minun penikseeni sattui."

"Olen harrastanut seksiä ainoastaan kahdesti päivässä. Minusta se oli tarpeeksi. En halua tehdä sitä niin usein lyhyen ajan sisään, jotta osaan arvostaa kuinka upeaa seksi on."

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat