Hjallis kertoi, ketä ei ikinä ottaisi keskusteluohjelmansa vieraaksi

10.02.2016 12:56 - Anna Hopi

Hjallis Harkimo arvostaa julkkisvieraita, jotka uskaltavat jakaa elämästään tärkeitä asioita.

- Olen ajatellut asian niin, että jos kysyn sitä, mitä ajattelen, se saattaa olla sama asia, jota ruudun toisella puolella oleva miettii. Mikä kiinnostaa katsojaa. Vaihdan nopeasti aihetta, jos minulle tulee mieleen joku asia. Haastateltava ei ehdi valmistautua kysymykseen ja vastaa siksi ehkä aika rehellisesti, kertoo Hjallis ohjelman kulusta.

- Haluan saada ihmisistä jotain irti.

Hänestä on ollut kiinnostavaa lukea ihmisistä ja perehtyä heidän elämäänsä. Mistä he ovat tulleet ja mitä he ovat saaneet aikaan elämässään.

- Se on samalla itsensä haastamista. En tekisi näitä ohjelmia, jos en pitäisi tästä. Edellisissä jaksoissa on ollut vieraita, jotka ovat alkaneet itkeä ohjelmassa.

Harkimonkin kaltaiselle ihmistuntijalle on tullut vastaan ihmisiä, jotka eivät anna keskustelussa itsestään mitään.

- On ollut ihmisiä, joita on ollut turhauttavaa haastatella, koska he eivät ole halunneet antaa itsestään mitään. Silloin on vaikeaa haastatella ihmistä, jos hän haluaa vain vastata kysymyksiin jolloin tapaa. Silloin se vie jalat alta, koska se turhauttaa niin paljon. Ei kukaan halua tehdä sellaista ohjelmaa, jossa huomaat heti, ettei tästä tule hevonpaskaa tästä jutusta.

Harkimo ei kuitenkaan viitsi sanoa nimiä.

- En viitsi sitä kertoa, mutta heitä en ottaisi enää koskaan mukaan ohjelmaani.

 

Hjallis nähdään televisiossa MTV-kanavalla 11.3 klo 21.

Kilpailut

Uusimmat