Bull Mentula valmennettavista: "Monesti ollaan muka isoluisia - todellisuudessa vain lihavia"

29.02.2016 12:06 - Anna Hopi

Bullin valmennus on valmennettavalle asia, josta on paljon hyötyä. Mutta ei tuloksia ilman pientä kipua, muistuttaa mies.

Dieettiohjelmissa Jutta Gustafsbergin rinnalla nähty mies on suorasanainen, mutta rehellinen kaveri, kun antaa palautetta ihmisten kuntotilanteesta.

- Kyllä se hyvin pitkälle sellaista on kuin ohjelmissa tulee ilmi. Olen aina tottunut olemaan rehellinen. Joskus totuus kirpaisee, mutta en tiedä mitään niin kamalaa, kuin valehdella valmennettavalla päin naamaa. Se sattuu enemmän jossain vaiheessa. Totuus ei satu välttämättä enää niin paljoa, kun päästään työn tohinaan, kertoi Bull Mentula.

Mikä on pahinta mitä mies on sanonut valmennettavalle?

- En osaa sanoa. Monesti omakuva ei ole se, mitä sanon siitä. Ollaan monesti olevinaan isoluisia rintavia ja totuus on se, että ollaan vaan lihavia.

Miten laihdutuksesta unelmoiva sitten pääsee pitkälle Bullin valmennuksessa?

- Pitää tajuta, missä ollaan. Siitä lähdetään tekemään töitä. Pitää ymmärtää, miten paljon työtä on edessä, ja paljonko siihen menee aikaa. Jos kiloja on 30-40 ylimääräistä, niin ne eivät ole siihen hetkessä ja halvalla tulleet. On siihen joutunut syömään, että on mäskiä ympärille kerännyt. Pitää uskoa siihen, että mitä saavutetaan omalla työllä, kertoi mies.

- Tottakai me motivoimme ja kannustamme parhaamme mukaan. Paras motivaatio tulee kuitenkin siitä, kun peilikuva alkaa näyttämään paremmalta ja kilot alkavat ropisemaan.

Kilpailut

Uusimmat