Suomalaismiehet kertovat: "Naiseni on kauneimmillaan juuri herättyään"

02.03.2016 12:25 - Pauliina Jokinen

Suomalainen nainen on niin monella tavalla kaunis.

Sinä varmasti osaat nimetä hetken, jolloin pidät omaa puolisoasi viehättävimmillään, mutta tiedätkö, milloin hän ajattelee sinusta samoin? Suomalaismiesten raati kertoi, mitä he miettivät omasta kumppanistaan. Suora kysymys sai miehet vastaamaan rehellisesti - jopa niin rehellisesti, etteivät heidän puolisonsa edes osanneet odottaa vastauksia.

Kysy omalta puolisoltasi sama kysymys ja saatat yllättyä!

"Puolisoni on kauneimmillaan nauraessaan kertomalleni vitsille tai silloin, kun hän itse kertoo hauskaa tarinaa."

"Avovaimoni on kauneimmillaan saadessaan orgasmin."

”Puolisoni varmaan luulee olevansa kauneimmillaan silloin, kun olemme lähdössä ulos juhlimaan. Eli silloin, kun hän on käynyt suihkussa, meikannut huolella, laittanut hiuksensa ja valinnut huolella kauniit vaatteet. Eihän hän silloin pahalta näytä, mutta kauneimmillaan hän on oikeasti aamulla juuri silloin, kun hän yöunen jälkeen avaa silmänsä ensimmäistä kertaa. Hänellä ei ole silloin meikkiä ja hiukset ovat sekaisin. Mutta en minä aikanaan ole alkanutkaan seurustelemaan meikin tai kampauksen vaan naisen kanssa ja tuossa aamuisessa hetkessä hänessä on aina jotain niin kaunista, etten kyllästy siihen koskaan.”

"Kultani on kauneimmillaan silloin, kun hän puhuu innostuneesti jostakin hänelle tärkeästä asiasta, kuten hyvästä ruokajutusta, joka hän on lukenut lehdestä, uudesta reseptistä, jonka hän on löytänyt tai jostakin hyvästä ruoasta, jota hän on maistanut."

"Hän on kauneimmillaan juuri herättyään, ilman meikkiä."

"Tyttöystäväni on kauneimmillaan vapaapäivänä, unisena tuhisijana, pelkkä pyyhe päällään, uimassa, hiukset märkinä ja herätessään."

Kilpailut

Uusimmat