MTV: Cristal Snow ulos Huippujengistä - rajut oireet vielä Suomessakin

14.03.2016 10:01 - Anna Hopi

Huippujengi-ohjelmassa kilpailijat ovat päässeet jo rankan vuoristokiipeilyn makuun, mutta eräs jäi joukosta pois jo alkumetreillä.

Peruun elämänsä matkalle lähtenyt Cristal Snow joutui lähtemään takaisin Suomeen jo ohjelman alkumetreillä, koska sairastui ruokamyrkytykseen. Cristalin matka tyssäsi jo ohjelman toisessa jaksossa vatsaongelmien takia. Mies ei päässyt perusleiriin asti, sillä hänet määrättiin lähtemään kotiin.

Snow'n mukaan matka Suomeen oli täyttä helvettiä.Matka Suomeen oli Cristalille helvettiä. 35 tunnin lento Perusta Suomeen on miehelle yhtä sumua. 

– Nukuin koneessa, kunnes heräsin sellaiseen aivan hirvittävään oloon ja juoksin lentokoneen vessaan. Makasin vessassa koko loppulennon ajan. Olin todella huonona ja minut jouduttiin saattamaan lentokoneesta ulos. Amsterdamissa jouduin vaihtamaan konetta ja olin koko vaihdon ajan vessassa. Olin yksin matkassa ja kaikki tuntui todella surkealta, Cristal kertoo MTV:n uutisille.

Miehen oireet jatkuivat Suomessakin. Hän söi kolme antibioottikuuria, mutta senkin jälkeen kehosta löytyi bakteereja, joiden olisi kuulunut kuolla hoidon aikana.

Kilpailut

Uusimmat