Hääyö ei suju aina odotetusti - morsiamet kertovat, miksi seksi jäi välistä

24.03.2016 12:15 - Senja Rapila

Jos hääyön tuomat paineet kasvavat liian suuriksi, voi koko yö mennä pilalle. On kuitenkin myös monia muita syitä, miksi hääyönä ei harrasteta seksiä.

Vaikka hääyö on joillekin kaikista tärkein asia häiden vietossa, ei todellisuus aina vastaa odotuksia. Välillä juhlat venähtävät tahtomatta ja väsymys painaa päälle, tai vaihtoehtoisesti muut asiat tulevat romanttisen yön tielle.

"Emme harrastaneet mieheni kanssa seksiä hääyönä sen takia, koska perheemme ja ystävämme nukkuivat samassa talossa kanssamme. Ystävämme nukkuivat viereisessä huoneessa ja koska seinät ovat todella ohuet, tuntui paremmalta idealta levätä hyvin ja valmistautua seuraavan päivän brunssiin."

"Aviomieheni nukahti sillä aikaa, kun puhdistin meikkini ja harjasin hiukseni. Tiesin, että hän on todella uupunut, joten en halunnut herättää häntä."

"Kun mieheni ja minä menimme naimisiin, hänen kaksi lastaan tulivat meidän luoksemme häiden ajaksi. Toinen lapsista oli 10-vuotias ja todella riippuvainen isästään. Hän halusi nukkua meidän huoneessamme. Koska ajatus uudesta äitipuolesta oli todella epämukava hänelle, päätimme että on parasta antaa hänen nukkua huoneessamme."

"Juhlat venähtivät hieman ja halusimme vain nukkua hyvin ennen häämatkalle lähtemistä."

"Olimme mieheni kanssa niin innoissamme siitä, että perheemme ja ystävämme ovat samassa tilassa, että halusimme viettää heidän kanssaan aikaa mahdollisimman paljon. Pidimme jatkot hotellin baarissa ja kun baari sulkeutui, kutsuimme kaikki vielä jatkoille hotellihuoneeseemme. Ystävien kanssa ajanvietto tuntui paljon tärkeämmältä, koska emme pysty näkemään kaikkia ystäviämme hirveän usein pitkän matkan tai muiden syiden vuoksi."

Lähde: Brides 

Lue myös: Mietitkö nimeä tulevalle lapsellesi? Inspiroidu kauniista, ranskalaisista nimistä

Kilpailut

Uusimmat