Voisiko Posti tuoda pizzan kotiovellesi?

22.04.2016 11:18 - Iiro Myllymäki

Posti tarjoaa kesällä nurmikonleikkuupalveluita maan laajuisesti. Sen jälkeen voi odottaa lisää palveluita.

Postialan murroksessa pelkät logistiset palvelut eivät enää Postille riitä. Kun perinteisen postin määrä vähenee, Posti pyrkii muuttumaan entistä enemmän palvelualan yhtiöksi.

Tänään Posti kertoi tiedotteessaan alkavansa tänä kesänä tarjota nurmikonleikkuupalveluita koko maan laajuisesti.

Viikon jokaisena tiistaina suoritettavan nurmikonleikkuun hinta vaihtelee 65 euron ja 130 euron välillä. Kuukausimaksu perustuu siihen, kuinka kauan leikkuu kestää. Valittavana on sekä puolen tunnin että tunnin kestäviä aikoja.

Posti päätyi tarjoamaan uutta palvelua tiedusteltuaan sen tarvetta asiakkailta.

- Olemme kyselleet sekä kuluttajilta että henkilöstöltämme, millaiselle kotiin ostettavalle palvelulle olisi kysyntää ja mikä sopisi Postin muun työn kanssa yhteen. Ruohonleikkuu nousi ykköseksi näissä kyselyissä, kertoo Postin johtaja Anu Punola Radio Cityn haastattelussa.

Pitsakuljetuksia tai ikkunanpesua?

Ruohonleikkuupalveluja saa Postilta elokuun loppuun asti. Vielä ei ole tiedossa, mikä on Postin seuraava siirto kesän jälkeen. Pitsakuljetusten ja ikkunanpesun mahdollisuudesta kysyttäessä Punola sanoo, että mitään ei ole vielä suljettu pois.

- Kotipalveluidemme on sovelluttava meidän muuhun tehtävään ja niiden on oltava tietenkin sellaisia, mistä asiakkaat ovat valmiita maksamaan. Ensimmäinen iso avaus on tämä ruohonleikkaus. Kesän jälkeen katsotaan, mitkä ovat seuraavat avaukset, Punola sanoo.

 

Iskelmä ja Radio City ovat molemmat osa Bauer Media Oy:ta.

Kilpailut

Uusimmat