Naisen elämä meni kuin hittielokuvassa - lue romanttinen tarina

22.04.2016 11:29 - Anna Hopi

P.S. Rakastan sinua -elokuvan tarina toteutui oikeassa elämässä.

Kayla Miller jakoi Facebookissa kuvan isosta kukkakimpusta ja sydäntä lämmittävän tarinan hänen työkaveristansa, joka saa jokaisena merkkipäivänä lahjan edesmenneeltä puolisoltaan.

Kukkakimppu oli kuin todiste tosielämän P.S. Rakastan sinua -elokuvasta. Elokuvassa nainen saa joka kuukausi kirjeen edesmenneeltä mieheltään. Tässä tosielämän tarinassa mies on valinnut ja tilannut etukäteen vaimolleen lahjat jokaiseksi merkkipäiväksi, jotta tämä ei tuntisi oloaan yksinäiseksi. 

"Sain todistaa tosielämän P.S. Rakastan sinua -tarinaa. Nämä kukat toimitettiin töihini naiselle, kenen kanssa työskentelen. Ne ovat hänen mieheltään, joka menehtyi kaksi vuotta sitten. Jokaisena juhlapäivänä miehen poismenon jälkeen nainen on saanut kukkia, lahjoja ja koruja häneltä." Miller kirjoitti kuvan yhteyteen.

Millerillä oli tärkeä viesti julkasemansa kuvan yhteydessä, jolla hän halusi muistuttaa vaikeissa parisuhteissa eläviä ihmisiä.

"En jaa tätä tarinaa ainoastaan sen takia, että se uskomaton ja lämmittää sydäntäni, vaan näyttääkseni naisille, että tosirakkautta on olemassa. Sinun ei tarvitse tyytyä johonkin, koska ajattelet, että kukaan muu ei rakasta sinua. Sinun ei tarvitse kestää pettämistä tai valehtelua. Sinulla on palkinto voitettavana ja tuolla on joku, joka rakastaa sinua ikuisesti ja vielä sen jälkeenkin. Toivon, että tämä piristää päivääsi ja P.S. Rakastan sinua."

Millerin julkaisema kuva keräsi paljon huomiota netissä ja sitä on jaettu Facebookissa tähän mennessä liki 60 000 kertaa. Katso Millerin päivitys alta tai täältä.

Kilpailut

Uusimmat